Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra

Nem ég érte gyertya

Nagyon nagy űrt hagytál a szívünkben, drága Cilánk!  Most már együtt lehettek Brumikával. A sírotokon a gyönyörű virágok üzennek felőletek. Örökre szívünkben éltek!
Nem ég érte gyertya

11 év.. túl kevés volt... Annyira sajnálom, hogy nem tudtunk segíteni...
Nem ég érte gyertya

Hamar elhagytál engem,a szivem nagyon fáj.A lelkemből hiányzik egy darab,szeretlek téged kutyuskám.Bár nem voltál velem sokáig,de ez a pár év alatt annyi mindent kaptam tőled mint még soha senkitől.Téged nem fog tudni pótolni senki...SZERETLEK HIÁNYZOL!!!Nem kell senki más..csak te.
Nem ég érte gyertya

A világ legaranyosabb cicája
Nem ég érte gyertya

Sokat gondolok rád, nagyon hiányzol, kicsi cicám: Gyurika
Nem ég érte gyertya

Most már együtt vagy a fiaddal aki ugyanabba a csúnya betegségbe halt bele mint te.Hiányzik a gondoskodásod a szeretetteljes tekinteted.
Hiányzol!
Nem ég érte gyertya

Drága Imádott Kiskutyánk!

Elmondhatatlanul fáj,hogy itt hagytál Bennünket!Üres a lakás Nélküled!Bármerre járunk minden Rád emlékeztet!Köszönjük Neked azt a csodálatos közel 14-évet melyet Veled tölthettünk!Te voltál a boldogság a hétköznapokban!Magaddal vittél egy darabot a szívünkből.Egyszer eljő majd az idő és újra együtt leszünk!

Nyugodj Békében Kincsünk!!!


Anyuka,Apu és Kisgazdád akit annyira imádtál.
14 Gyertya ég érte