Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
 A póráz a fogason hiába vár, Hiába hívlak, nem jössz hozzám. Hiába lát mindig lehunyt szemem, a semmit simogatja kezem. Koppan a léptem a lépcsőház kövén, Négylábú árnyék oson mögém. A pillanat játszik gonosz varázst...felrúgni próbál kihunyt parázst...Az utca kihalt, a kapu nyikorog, a napraforgó nem forog.. A fák között az ősz sóhaja száll, a levél pereg, lassú szép halál..Lepke fürdik, a tócsa vize tiszta, az eldobott bot nem jön többé vissza..A labda elgurul, nem keresi senki, elveszett lábnyomod a múltat jelenti....Most végtelen virágos mezőkön futhatsz, ha elfáradsz, egy felhőn megaludhatsz... Álmodban, tudom itthon jársz majd nálunk, mi nem megyünk sehova, éjjel nappal várunk...S hogy el ne véssz, és mindig itt maradj, (bár a tinta, könny és csak szép szavak,)
A szívembe írtam nevedet: FEKETE FEHÉR SZERETET!
Nem ég érte gyertya

Nyugodj békében kicsi Amy.
4 Gyertya ég érte

Kevés időt töltöttél Velünk, de nagyon megszerettünk.Kedves kis lényed örökké 
hiányozni fog Nekünk.
Nem ég érte gyertya

Kevés időt töltöttél Velünk, de nagyon megszerettünk.Kedves kis lényed örökké 
hiányozni fog Nekünk.
Nem ég érte gyertya

Draga Maszuka!

Kicsi tengerimalacunk volt, boldog vidam elettel, oregen halt meg , bekeben!
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

Anyátok hozott ide hozzánk,mert talán úgy érezte,hogy nálunk biztonságban vagytok.Fiú-lány testvérpár voltatok.Befogadtunk titeket és már a családhoz tartoztatok.Szépen éltünk egészen október 11-ig.Hazaérve Szürikémet elpusztulva találtam a lépcsőnél.Vörikémnek ekkor már nagy fájdalmai voltak,nem evett,nem ivott.Október 17.-én találtam rá.Élettelenül feküdt a garázsfeljárón,pontosan ott ahol közlekedni szoktam.Mintha csak el akart volna búcsúzni. Mindketten hazajöttetek meghalni.Valószínüleg megmérgeztek titeket.Itt a kertben lettetek eltemetve egymás mellé. Nagyon jó testvérek voltatok  és nagyon hiányoztok.Nyugodjatok békében.
51 Gyertya ég érte