Vendégkönyv
Írd meg véleményed, és olvasd el a többiekét!
Neved:
Szöveg:
A bejegyzés rögzítéséhez be kell írnod a képen látható számot!

Az eddigi
bejegyzések:
2016-07-25

Megírtam a véleményem és el is olvastam másokét, de sajna válaszra sem méltattak. Na nem mintha valami égbekiáltó nagy ötlettel jöttem volna, csupán szerettem volna ha facebookon is regisztrál ez az oldal. Na de ha nem, hát nem. Viszont annyi lenne még, hogy a gyertya gyújtást nem lehetne-e meghosszabbított idővel hozni, nem is tudom igazán, hogy mennyi lenne a jó, és ez is csak azért jutott az eszembe, mert hamarosan külföldre megyünk nyaralni, egy hétre, és ez idő alatt biztosan tudom, hogy nem lesz internetes lehetőségem. Csupa fájdalom és szomorúság nézelődni itt a sírok között, főleg a kegyetlenül megkínzott, meggyilkolt állatokat nézve, de mégis olyan jó, hogy van egy hely ahol folyamatosan megemlékezhetünk imádott kis kedvenceinkről.

Betty
2016-07-20

Kedves Zsuzsi tudnál adni olyan elérhetőséget ahová tudnék írni Neked. Köszönöm. (Ha van facebook az is jó).

Mamsz
2016-06-24

Nagyon szívesen Mamsz, én is köszönöm neked, és azt is, hogy tudattad, hogy Alexka és Jerryke a te drága kutyusaid. Ők boldogan szaladgálnak, játszanak odafönn az én édeseimmel, és a többi kicsi lélekkel. Jól vannak, Angyalkák vigyáznak rájuk, a szívünkben pedig itt élnek velünk, mindörökké.

Klára
2016-06-19

Hálásan köszönöm Klára imádott kiskutyáimért Alexkáért és Jerrykéért gyújtott gyertyákat.

Mamsz
2016-06-05

Kedves Klára!
Nagyon szívesen!
Mamsz

Mamsz
2016-06-05

Kedves Mamsz, próbáltam rájönni ki lehet az, aki gyertyákat gyújt imádott Meggimnek, aztán itt rád találtam. Hálás köszönetem, hogy ismeretlenül is megemlékezel.

Klára
2016-06-03

Kedves Szolgáltató!

Érdeklődöm, hogy nem szeretné ezt a csodálatos oldalt a facebookon is megjelentetni? Szerintem rengeteg lájkot kapna, hisz biztos vagyok benne, hogy sokan nem tudnak erről az oldalról, a lehetőségről, hogy kis kedvenceiknek emlékhelyet készíthetnek! Én már a negyedik kedvencemnek állítottam sírhelyet, egytől egyig vérzik értük a szívem, de az utolsó szinte már elviselhetetlen veszteség, hisz 15 évig volt a társam, az egyetlen kincsem :-( Jó ide jönni, gondoskodni róluk még akkor is ha csak virtuálisan!

Betty
2016-05-16

Kedves Éva!
Az alábbi linket másold be és töltse le a reklámok 90 %-át leállítja
http://downloads.tomsguide.com/Adblock-plus,0301-47240.html
Üdv. Mamsz

Mamsz
2016-05-15

Tisztelt Szolgáltató! Sajnos már néhány napja ismét megjelentek a hirdetések, ezért sajnos "örömömbe" üröm vegyült, mert sajnos ezekkel belassult vagy félbeszakadt a virtuális megemlékezésem, mert sajnos a mai napig örök veszteségként élem, éltem meg Macink eltávozását! Volt eset, amikor visszajelzésem után rögtön megjelent egy másik hirdetés! Mégegyszer köszönöm fáradozásukat és a lehetőséget Önöknek: Éva

éva
2016-04-16

Mégegyszer köszönöm a lehetőséget, hogy bár virtuális úton, de emléket állithatok drága, intelligens és pótolhatatlan kutyánk, Macikánk emlékére!

éva
2016-04-04

Küldtem is visszajelzést Nektek!

éva
2016-03-30

Nagyon szívesen Feri.


További bejegyzések | Bezár