Hogyan szerezhetek pontokat?

Masni
2013

IN MEMORIAM MASNI

Utolsó üzenet gazdimnak

"Egyszer volt ahogy nem volt,
Egyszer lesz, ahogy nem lesz.
Meleg szíveddel érj hideg szívemhez.
Meg ne rémülj kedves most.
Fák közül a szél vagyunk.
Megsimítom arcod csak
És mindent úgy hagyok."

Tudtad, hogy satnya fekete kiscica vagyok, tudtad, hogy bármikor vége lehet, mégis elvállaltál engem. Mikor láttad a pici beteg testecskémet, nem szaladtál el, magadhoz öleltél engem és megígérted, hogy sosem fogsz elhagyni. Ekkor összefonódott a lelkünk. Én vártam Rád és Te vártál rám. Most én hagytalak el, de kicsi cicalelkem egy darabját itt hagytam Neked, hogy jelezze a felsőbb hatalmaknak, igaz ember vagy.
Tudom, hogy tudod, érzed, mindig Veled leszek a gondolataid mélyén, nem felejtesz el engem, emlékezni fogsz, hogy volt egy Masni nevű, csenevész, fekete kiscicád, akinek léte csak rövid ideig kísérte a Te életedet, de tudnod kell, neki Te az egész világot jelentetted.
Isten veled Gazdim. Szerettelek.
Masni cica


"Bárhol és bárhogy
Ébredj vagy álmodj,
Mindhalálig mellettem
S nem hiába léteztem."

Mondták, hogy ma én jövök. A mama szépen megmosdatott reggel és mondta, hogy idézem: "kislányom, nagyon ügyes légy, mert akkor szabadulhatsz ebből a pokolból."

Amint látjátok, én még nagyon pici vagyok.

Jól van mama, látják, hogy kicsi vagyok. Van bennem valamilyen furcsa érzés, ha meglátok egy embert, főleg a néni iránt, aki mindig babusgat engem.
Jól van, elmondom. Amikor a nénit meglátom, finom borzongás fut át a gerincemen és szaladok hozzá, nagyon jó érzés mikor a karjaiban tart. Ennél csak mamit szeretem jobban.

Mondogatják más emberek, akik szoktak etetni, hogy nagyon kis satnya ez a cicus, gyengécske, el van maradva a testvéreitől, nem lesz hosszú életű.

Ezt nem tudom mit jelent, mármint a hosszú szó, mert én csak a pillanatot ismerem. A pillanatot, aminek része a mami, a tesók, az anyatej illata és a kedves emberek, akik szeretnek itt engem.

Szóval mami szerint én csak akkor maradok életben néhány hétnél tovább, ha egy ember megszeret és az otthonába fogad. Máskülönben itt halok majd meg az egyik bokorban, mint néhány másik kiscica, akiket ismertem.

Néhány társunk szerint felesleges próbálkoznom, mert az emberek nem akarnak együtt lakni satnya fekete kiscicákkal, de mami szerint én vagyok a világ legszebb kiscicája és mami nekem sosem hazudna. Tudom. Ha szerinted is szép vagyok, jelentkezz gazdimnak és akkor talán megérthetem a "hosszú" szó jelentését.

Ez az album segítségkérés egy kolónia cicái részére. Nekik lassan lejár az idejük, sorsuk a nem ivartalanító, háziszaporító embertársainknak, a társadalom mélységes közönyének köszönhetően reménytelen. Mi megosztjuk a képeiket, hogy ezzel felhívjuk a figyelmet a magyar macskák szomorú helyzetére. Érdeklődni lehet felőlük privát üzenetben, illetve a 06/70 395-5397-es telefonszámon lehet.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.387860174651133.1073741882.291738884263263&type=1 — itt: Budapest, Hungary
Nem ég érte gyertya
 Gyújts egy gyertyát kedvencedért...Vissza
Szöveg:
Hány órát égjen?
(Írj e-mailt ismerőseidnek, barátaidnak, hogy ők is gyújtsanak egy gyertyát...)