Hogyan szerezhetek pontokat?

Meggi
2005 - 2016.05.09.

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
„Egy régi legenda szerint, ha egy kutya meghal, a túlvilág határán nyugalmat talál. Itt a Szivárvány hídon túl már nincs betegség, szenvedés … Az erdő szélén, dombok lábánál rohangáló, felhőtlen boldogságban élő kutyáknak már csak régi társuk, a gazdájuk hiányzik. Aztán, egy szép napon ismerős illatokat visz a szél ... Az egyik kutya megáll, fülét hegyezi, majd hirtelen elszalad. És amikor észrevesz téged, látja, hogy érkezel, teste már reszket a vágytól, ahogy feléd rohan. Boldogan kapaszkodtok egymásba az örömteli újratalálkozásban, és te újra belenézhetsz a hűséget, mérhetetlen rajongást árasztó kutyaszemekbe. Együtt sétáltok át a Szivárvány hídon, és soha többé nem váltok már el egymástól.”

Itt vagyok Gazdi nézek az égből. Majd idefentről vigyázok Rád. Könnyeiddel én simítom arcod. Eljut majd hozzám minden imád, itt vagyok Gazdi ne félj, jól vagyok. Testem elhagytam, de a lelkem szabad. Felhőről-felhőre ugrándozva egy csodás világ felé haladok, ahol nincs kín, bánat, égő fájdalom, csak szeretet és mennyei fény. Itt vagyok Gazdi és egy Nap sugarán eljövök hozzád minden nap. Én lelked érintem, álmod vigyázom, őrködni fogok léted felett, s örömmel nézek vissza a múltra, hiszen annyira jó volt veled. Itt vagyok Gazdi suttogó szélként, harmatcseppként egy fűszál hegyén. Szíved ha dobban velem lüktet, ezért amíg élsz: ITT LESZEK ÉN!

Drága Meggikém – köszönöm, hogy voltál nekem, hűségedet, a sok-sok kedvességet, szeretetet, amit tőled kaptam. Tudom, egyszer majd ott vársz a Szivárvány híd kapujában … addig is, az Angyalok vigyáznak rád.

Soha el nem múló szeretettel, az újra találkozásig, Isten Veled Édes!

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

2 Gyertya ég érte
 Gyújts egy gyertyát kedvencedért...Vissza
Szöveg:
Hány órát égjen?
(Írj e-mailt ismerőseidnek, barátaidnak, hogy ők is gyújtsanak egy gyertyát...)

Elfeledni Téged nem lehet, csak megtanulni élni nélküled! Szeretettel Mamsz

Meggike ártatlan pici lelkéért égjen a gyertyánk. Szeretettel barátaid Jerryke és Alex