Hogyan szerezhetek pontokat?

Édes kicsi Babakutya
Meghalt 2016.06.06.

Pár hónapot éltél. Pár hónapot és ezalatt az éhezés, a kitaszítottság, a nélkülözés jutott Neked. Sok sorstársad várt a kapuban . Ott vártak, ahol mi azt gondoljuk minden szép, csodálatos, fájdalommentes. Ez az a hely ahova mi állatbarátok is vágyunk egyszer. Ez az a hely ahol nem kell Benneteket mentenünk , mert hisszük, hogy a földi életen túl csak jó lehet. Ez az a hely ahol sok-sok mentésre váró, szenvedett , és gazdis kétlábú és négylábú élőlény létezik boldogságban és várja a velünk való újbóli találkozást. Nem volt neved, nem volt gazdád, de volt egy hely ahol megszülettél. Úgy mentél el, hogy azt gondoltad nem fog senki megsiratni, nem fogsz senkinek hiányozni. Sokan aggódtunk Érted az utolsó pillanatig. Most folynak a könnyeim, és nem értem ezt a világot. . Nézni fogom a felhőket és tudom egyiken ott fogsz utazni . Emlékedre egy fejfát állítunk. ÉG VELED DRÁGASÁG
32 Gyertya ég érte
 Gyújts egy gyertyát kedvencedért...Vissza
Szöveg:
Hány órát égjen?
(Írj e-mailt ismerőseidnek, barátaidnak, hogy ők is gyújtsanak egy gyertyát...)

Álmodj Édes szép álmot, őrt áll itt szelíden, s nem feled a szeretet. 💖

Az angyalok meseszép lények, Vigyáznak Rád, figyelik lépted. Álmodat őrzik hogy senki ne bántson, Az angyalomat küldjük hozzád, Hogy terád is vigyázzon!

Mikor elmentél, kialudt egy csillag, Az angyalok a mennyországba hívtak! De sajnos itt lent elvesztettünk téged, a legtisztább, angyalát, Földnek s az Égnek!

Véget ért szenvedésed, szívedben nyugalom, miénkben, kik itt maradtunk, az el nem múló fájdalom.

💔💔💔

💔💔💔

💔💔💔

💔💔💔