Hogyan szerezhetek pontokat?

Fülöp
2017.06.07.

Benyusz Attila. Aki miatt ez a kutya,FÜLÖP, annyit szenvedett és akkora fájdalmai lehettek,ami 10.kutya szenvedésével felér egyszerre és amibe a leggondosabb orvosi ápolás és műtétek mellett, már meggyógyulni képtelen volt.Gyógyulási folyamata alatt,(ami hol jobb volt, hol rosszabb) FÜLÖP legyengült szervezete (folyamatos orvosi ellenőrzés,gondozás mellett) feladta a harcot, a korábban elszenvedett sérülések miatt.A lelki sérüléseket pedig már említeni is felesleges.
ISTEN VELED, DRÁGA FÜLÖP! NYUGODJ BÉKÉBEN!⚘🕇

És értitek?Csak,hangsúlyozom: CSAK! a madzagot kellett volna levágni FÜLÖP nyakáról, amit vélhetően kölyökkorában kötöttek a nyakára de ezt sem Benyusz Attila, sem a felesége nem tette meg! Elnézték azt, hogy FÜLÖP, hatalmasra duzzadt fejjel, fennakadt szemekkel, lesoványodva, fájdalomtól kínlódva, egy hideg vashordóhoz van kikötve, plusz még egy feltekeredett lánccal a nyakán......!!! Ha néha sírt is biztos megverték, mert csendben összegömbölyödve várta a vashordóban a halált...(biztos bántalmazták is ugyanis a hirtelen mozdulatoktól a kórházban is összerettent a rengeteg simogatás ellenére is).
Rengeteg szív dobbant meg Fülöp története hallatán az elmúlt időszakban. Áprilisi megmentése óta együtt bizakodtunk négylábú hősünk gyógyulásában, együtt örültünk a javulás legapróbb jelének is. Ő pedig meghálálta, még fájdalmai közepette is boldogan csóválva köszöntötte gondviselőit. Egy ország szeretete tartotta benne a lelket, s e csupaszív kutya, az Emberség, a Szeretet és az Összefogás jelképe minden erejével küzdött. Ám sajnos ez nem volt elég… túl hosszú időn át szenvedett az emberi kegyetlenségtől és annak visszafordíthatatlan következményeitől. A sors más befejezést szánt Fülöpnek:

“Kedves Állatbarátok!

Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy Fülöp, akiért egy ország fogott össze, elhunyt. Nyugodj békén Fülöp!”

Drága Fülöp, emléked szívünkben él tovább! ❤
💝💝💝💝
28 Gyertya ég érte
 Gyújts egy gyertyát kedvencedért...Vissza
Szöveg:
Hány órát égjen?
(Írj e-mailt ismerőseidnek, barátaidnak, hogy ők is gyújtsanak egy gyertyát...)

Álmodj Édes szép álmot, őrt áll itt szelíden, s nem feled a szeretet. 💖

Az angyalok meseszép lények, Vigyáznak Rád, figyelik lépted. Álmodat őrzik hogy senki ne bántson, Az angyalomat küldjük hozzád, Hogy terád is vigyázzon!

Mikor elmentél, kialudt egy csillag, Az angyalok a mennyországba hívtak! De sajnos itt lent elvesztettünk téged, a legtisztább, angyalát, Földnek s az Égnek!

Véget ért szenvedésed, szívedben nyugalom, miénkben, kik itt maradtunk, az el nem múló fájdalom.