Hogyan szerezhetek pontokat?

Fülöp
2017.06.07.

Benyusz Attila. Aki miatt ez a kutya,FÜLÖP, annyit szenvedett és akkora fájdalmai lehettek,ami 10.kutya szenvedésével felér egyszerre és amibe a leggondosabb orvosi ápolás és műtétek mellett, már meggyógyulni képtelen volt.Gyógyulási folyamata alatt,(ami hol jobb volt, hol rosszabb) FÜLÖP legyengült szervezete (folyamatos orvosi ellenőrzés,gondozás mellett) feladta a harcot, a korábban elszenvedett sérülések miatt.A lelki sérüléseket pedig már említeni is felesleges.
ISTEN VELED, DRÁGA FÜLÖP! NYUGODJ BÉKÉBEN!⚘🕇

És értitek?Csak,hangsúlyozom: CSAK! a madzagot kellett volna levágni FÜLÖP nyakáról, amit vélhetően kölyökkorában kötöttek a nyakára de ezt sem Benyusz Attila, sem a felesége nem tette meg! Elnézték azt, hogy FÜLÖP, hatalmasra duzzadt fejjel, fennakadt szemekkel, lesoványodva, fájdalomtól kínlódva, egy hideg vashordóhoz van kikötve, plusz még egy feltekeredett lánccal a nyakán......!!! Ha néha sírt is biztos megverték, mert csendben összegömbölyödve várta a vashordóban a halált...(biztos bántalmazták is ugyanis a hirtelen mozdulatoktól a kórházban is összerettent a rengeteg simogatás ellenére is).
Rengeteg szív dobbant meg Fülöp története hallatán az elmúlt időszakban. Áprilisi megmentése óta együtt bizakodtunk négylábú hősünk gyógyulásában, együtt örültünk a javulás legapróbb jelének is. Ő pedig meghálálta, még fájdalmai közepette is boldogan csóválva köszöntötte gondviselőit. Egy ország szeretete tartotta benne a lelket, s e csupaszív kutya, az Emberség, a Szeretet és az Összefogás jelképe minden erejével küzdött. Ám sajnos ez nem volt elég… túl hosszú időn át szenvedett az emberi kegyetlenségtől és annak visszafordíthatatlan következményeitől. A sors más befejezést szánt Fülöpnek:

“Kedves Állatbarátok!

Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy Fülöp, akiért egy ország fogott össze, elhunyt. Nyugodj békén Fülöp!”

Drága Fülöp, emléked szívünkben él tovább! ❤
💝💝💝💝
24 Gyertya ég érte
 Gyújts egy gyertyát kedvencedért...Vissza
Szöveg:
Hány órát égjen?
(Írj e-mailt ismerőseidnek, barátaidnak, hogy ők is gyújtsanak egy gyertyát...)

Érted ég 💔💔

Érted ég 💔💔

Érted ég 💔💔

Érted ég 💔💔

Szegénykém 💔💔

Szegénykém 💔💔

Szegénykém 💔💔

Szegénykém 💔💔

Érted égjen 💔💔

Érted égjen 💔💔

Érted égjen 💔💔

Érted égjen 💔💔

Szeretettel 💔💔

Szeretettel 💔💔

Szeretettel 💔💔

Szeretettel 💔💔

Tudjuk, hogy nem jöhet, mégis egyre várjuk. Enyhíti hiányát, ha álmainkban látjuk. Az ész megérti, de a szív soha.

Mikor elmentél, kialudt egy csillag, Az angyalok a mennyországba hívtak! De sajnos itt lent elvesztettünk téged, a legtisztább, angyalát, Földnek s az Égnek!

Elmentél tőlünk a csillagok felé. Aranyló csillagpor hull már a lábaid elé. Arcunkat könny mossa, mert nem vagy már többé, De szívünkben emléked élni fog örökké!

Véget ért szenvedésed, szívedben nyugalom, miénkben, kik itt maradtunk, az el nem múló fájdalom.

Érted ég 💔💔

Érted ég 💔💔

Érted ég 💔💔

Érted ég 💔💔