Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra

Nem ég érte gyertya


Szegény Rudyka... Szép kort megértél, és lehet, hogy te csak egy hullámos papagáj voltál, de nagyon okos, kedves és szeretetreméltó...
Nyugodj Békében!
Nem ég érte gyertya

2006.06.30. 

Egy diák szólt, hogy menjük egy garázshoz, mert talált egy anyuka cicát, kicsi kölykével. Nem tudjuk hogy került oda. Sajnos  súlyosan sérült a nagy cica, a két hátsó lábát nem tudja használni, de gondozza kicsinyét, védi, szoptatja. Együtt voltak, próbálta őt biztonságos helyre vinni, de nagyon gyenge. Régóta nem ehetett. Tegnap óta egy állatorvosnál vár. Naponta háromszor látogatjuk a kis csipást, etetjük mindkettőjüket. Lehet, hogy gerincsérült az anyuka, és akkor nem sok esélye van. Azt mondta az orvos, hogy mindent megtesz érte, de ha nincs más megoldás, akkor.... 
A pici nagyon élénk, kicsit csipás, most nyíladozik a szeme. Jól eszik, már a macskaalmot is használja. Gyönyörű cicamanó lesz belőle. Ha valaki szeretné befogadni, és felelősen gondozni, kérem jelelrntkezzen az alábbi telefonszámon:30/357-19-06 
Sajnos rossz hírem van: a medencéje a cicának teljesen roncsolódott, a lábai töröttek. Azt mondták az állatorvosok (több is látta) hogy nem menthető, ezért el lesz altatva az anyacica. 

2006.07.04. 
Találtunk gazdit az alábbi kiscicának, de  az anyuka menthetetlen volt, nagyon súlyosak voltak a sérülései. Több állatorvossal konzultáltunk, röntgenfelvétel is készült. Ennek alapján egy orvos sem látta esélyét, hogy felépüljön, ezért többekkel egyetértésben, de borzalmas, és nehezen vállalható döntést kellett honunk. A cicát kíméletesen elaltattattuk, és méltó módon eltemettük. Legyen boldog a lelke.Igazán nagyszeru mama volt, aki még fájdalmában, mozgásképtelenségében is minden percét a kicsinyénak szentelte, óvta, vigyázta. 

Béke poraira!
4 Gyertya ég érte

Nagyon fiatal vadászgöri voltál még, mikor elszöktél tőlünk azon a végzetes napon. Remélem, jobb helyre kerültél, mert még mindig gondolok rád, annyira szerettelek, de nem csak én, az egész család, és a párod is, Lali.
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

Hiányzol nagyon!
1 Gyertya ég érte

Joycekám!Sajnalom,hogy cserben hagytalak s otthon hagytalak bár velem jöhettél volna!Hisz velem voltál,ha bánatom volt velem voltál öröm ért,te voltal az én igaz hü barátom drága kis kutyám!De most váratlanul itt hagytál!
Nem ég érte gyertya