Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra

Nem ég érte gyertya

Egy igazi kis hű társ volt, aki nagyon szerette a sőrt! Kis barátnőd, Csöpike nagyon  lelkibeteglett,elvesztésedben.  Bella cica is szomorkodik miattad. Ő egy  gyönyörü aranysznű spanci volt!!
Nem ég érte gyertya

Drága kiscicánk voltál, sokszorosan megháláltad azt a sok törődést amit kaptál tőlünk és örökre megszerettetted családunkkal, de főleg velem a macskákat. Ez volt a te életfeladatod kis drágám! Így már mindig lesz macskám, míg élek és ezt Neked köszönhetem kis dorombolóm. Mert nélkületek nem érdemes élni, ezért már több utódod is van szerte a családban, csupa haláltól megmentett cicus. Azt viszont tudnod kell, s talán látod is, hogy Marcipánnak nagyon hiányzol, sokáig keresett. Bennünk pedig űr marad utánad, míg csak nem találkozunk odafenn. (Remélem egy helyre kerülünk veletek, állat barátainkkal, különben nem akarok odakerülni! :-) )
Szeretünk téged!
Nem ég érte gyertya

Nagyon hiányzol nekünk!
Nem ég érte gyertya

Nagyon keveset éltél..reméljük boldog vagy az égi malacmezőkön és boldogan éled életed :( hiányzol :(
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

 A betegség, amely megtámadott a mai tudás szerint nem kezelhető. 
Autoimmun-betegséged volt, amely egy falósejtet is termelt, ez felemésztette az orrodat, roncsolta a nyálkahártyákat. Szörcsögtél, irritált minden erős szag. A csupasz maradék orrocskád rendkivül érzékeny volt a napra. 
Felülfertőzést kaptál, gombás, atkás lettél, és nem tudtál védekezni sem. A gomba és az atka fertőző, más kutyák társaságába sem mehettél. te Magad is napról napra gyengültél volna, az olyan bacilusok, vírusok, amely egyébként egészséges szervezeten átfutottak volna, Téged lebetegített volna. Egy idő után szaglásod, ízlelésed elveszett volna, nem tudtad volna élvezni az ízeket, az izgi szagokat. 
Napi steroidos kezeléssel lehetett volna húzni az időt, de alapbetegségedet nem gyógyította volna meg, ám olyan mellékhatásokkal járt volna, amelytől Te rosszul érezted volna Magad, illetve újabb betegséggel - máj- veserendellenességgel - kellett volna küzdened. 
Azt gondoltam, hazajössz hozzánk és mi szeretni fogunk, de a doki nem engedte, hogy más kutyákkal légy együtt. 
El kellett engednünk téged - hogy ne fájjon Neked semmi, hogy ne kínlódjál. 
Sokat fogok gondolni rád, végtelen szelídségedre, kedvességedre, önfegyelmedre. 
Jó kis kutya vagy Fánika, aludj jól, nem lesz már semmi rossz sem...
4 Gyertya ég érte

(2005.aug.04.) 
Bogi lázaskodott, bár egyéb tünetet nem produkált azért bevágtam az autóba, és megmutattam a klinikán. 
Kapott egy szérumot, meg antibigyót, de Juhász Tamás szerint nem lesz gáz, látni sem akarja két hétig, amikor oltást kell kapnia  

Ma nem túl lelkesen szállt be az autóba, nem akart eljönni a pótcsaládjától. 

(2005.szept.05.)
Bogi ma elment... Győzött a szopornyica
4 Gyertya ég érte