Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Remélem mostmár nem vagy olyan bátortalan és falák mint amikor még itt voltál velünk. HIÁNYZOL AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!!!!!! Mindig itt leszel a szívünkben.
Nem ég érte gyertya

Szerettelek
Nem ég érte gyertya

Mindig szeretettel fogunk Rád emlékezni.Sok-sok boldog évet adtál nekünk.
Nem ég érte gyertya

Minden olyan kutyának aki Kolozsvár utcáin lelte halálát.Bizom benne ,hogy most jobb nekik.
1 Gyertya ég érte

Annak a tengerimalacnak aki
 kitartott mellettem 
3 évet.


Köszönöm...


                    Brigi
Nem ég érte gyertya

Értelmes, okos voltál.Szeretted a nyári fürdést, a havat, a hógolyózást, a labdázást, a kergetőzést, na és a lányokat.Sokszor beteg voltál, de ennek ellenére vidám, boldog kutyusnak láttunk, még mosolyogni is tudtál.Reméljük, megkaptál tőlünk mindent, futkározz sokat kis barátaiddal az örök vadászmezőkön!
Nagyon szerettünk, kis denevérfülünk, nem felejtünk soha!
1 Gyertya ég érte

Ne vesszen feledésbe,hogy voltatok:

GÖMBI I. az első kutyusom, aki igazi tacskó volt, vonásait sajnos már nem látom,de emlékszem,hogy nagyon szerettük egymást.Rossz kéz pusztította el,1970-es évek közepén. 
CSÖPIKE I.Drága kis epilepsziás tacsim, sok-sok injekcióval enyhitettem görcseidet, megháláltad, szeretettel és sok-sok pici kutyával.1995-ben vitt el tőlem a halál.
MORZSIKA, Csöpike I. párja voltál hosszú éveken, de Te rakoncátlan sokszor elcsavarogtál más lánykutyák után. Ez lett a veszted, egy autó szakította meg életed,1994-ben. Nagyon szerettelek, Te voltál a legokosabb, legcsibészebb kutyám,Elvesztésed nagy fájdalmat okozott.

Szüleim kutyáinak is álljon itt emlék:
GÖMBI II. Mindenki megbocsájtotta Neked, hogy önfejű voltál, nem tudtunk bántani hiába haraptál meg mindannyiunkat.Nyugodj békében,és viselkedj jól a többiekkel.
CSÖPIKE II. Drága kis dagadt tacsink, szélesebb voltál mint a hosszúságod, ez lett a halálod, 1 perc alatt elmentél, infartust kaptál.2007.márc.7-én.
 Nagyon szerettünk, sok-sok kiskutyát szültél, és én nagyon köszönöm Neked PICUR kutyust aki most itt él velem, és vigaszt nyújt
1 Gyertya ég érte

Ecseren, az út mellett talált, rozoga, 10 évnél is idősebb kuvasz szuka kutyus. Nehézkesen jár, erősen nagyothall, még folynak a vizsgálatok, hogy megállapítsák, nincs-e gerincproblémája is. Kedves, szomorú kutyus, leginkább csak feküdni szeret, ezért hatalmas meglepetés volt, amikor a hozzánk látogató iskoláscsoport körbevette; Bolhás felélénkült és boldogan hagyta, hogy húzzák-nyúzzák a gyerekek; szinte, mintha kicserélték volna, észre sem lehetett venni, hogy bármi baja van. Úgy véljük, hogy a gyerekek nagyon jó hatással lennének Bundásra, így öreg napjaira akár gyerekes család mellé is szívesen örökbe adnánk.

Sajnos rossz hírünk is van, amely állatotthonunk dolgozóit is megrázta. Bolhás, gazdasági udvarunk nyugdíjas részlegében éldegélő nagy öregje átkelt a szivárványhídon. Orvosunk korábban már jelezte, hogy Bolhás állapota folyamatosan romlani fog és csak egy esetleges műtét segíthet rajta, ezért belevágtunk; szerettünk volna Bolhásnak minden esélyt megadni ahhoz, hogy még élhessen, velünk lehessen. A műtét jól sikerül, de Bolhás szervezete feladta a küzdelmet. Mindenkinek nagyon hiányzik.
1 Gyertya ég érte