Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Kicsi Csorince nagyon vartuk,hogy a Csibikenek a tojasai kikeljenek.A 15-bol 2 maradt es abbol az egyik te voltal ,te gyenge voltal es reggelre meghaltal.Sajnalom,hogy igy tortent.Isten nyugosztaljon kicsi edes kacsacska.Legy boldog a szivarvanyhidon tul es keresd meg Leocskat vigyazzatok egymasra.
Nem ég érte gyertya

Hát itt hagytál minket. Köszönjük Neked az együtt töltött 12 csodás évet. Te voltál életünkben az Álomkutya. Egy nagy bundás, békés mackó, aki mindenkit szeretett, árva macskákat nevelt fel, aki imádott vízben pancsolni és sétálni. Hetekkel halálod előtt, amikor mi még azt hittük minden rendben, Te már búcsúztál, de ezt mi akkor nem értettük meg, csak amikor már az orvos kimondta azt, amire mi nem számítottunk. Műtétre vittünk, de el kellett engednünk. Szép csendben a karjaim közt aludtál el örökre és egy részem veled halt. Búcsúzuk Tőled: hátrahagyott társad és családod. Sosem feledünk Téged, a közös sétákat, játékokat. Hatalmas űrt hagytál a szívünkben, amit utódod és társad jelenléte sem tud kitölteni. Remélem most boldog vagy a Szívárványhíd túloldalán, fájdalom és betegség nélkül és remélem egyszer még találkozunk és megölelhetlek. Nyugodj békében, drága Picurom!
Nem ég érte gyertya

Te voltál az első kutyánk. A világ legjobb házőrzője. Sajnos csak 4 év adatott meg nekünk, az élet és a betegséged közbe szólt. Köszönöm neked, hogy megmutattad, kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes. Soha nem felejtelek el!
Nem ég érte gyertya

Búcsúzom Tőletek. Sajnos egyikőtöknek sem adatot meg a hosszú élet, de remélem a rövid életetek alatt is boldogok voltatok. Búcsúzom Tőletek:
Buksi (a nagy egérvadász), Cirmi (az utcáról összeszedett szépség), Lucifer (akit annyira akartam), Mazsola (aki kutyának hitte magát), Frici (a bújós kandúr), Mircus (az ezüstszürke mentett amazon) és kölykei közül Tappancs, Dagi és Amazon, akikről gazdáiktól tudom, hogy már nincsenek köztünk. Nyugodjatok békében. Mindegyikőtöket imádtam, igazi egyéniségek voltatok és sajnálom, hogy csak ennyi adatott meg nektek. Mindig szívemben éltek.
Nem ég érte gyertya

Te voltál az első menhelyi kutyám. Borzasztó körülmények közül kerültél ki. Itthon alig akartad elhinni, hogy saját otthonod van. Féltél, hogy újra elhagynak és sokszor utánam szöktél, nem akartál egyedül maradni. Sajnos ragaszkodásod lett a végzeted. Egy ilyen utadról nem tértél vissza... Imádtalak és soha nem felejtelek el!
Nem ég érte gyertya

Véletlenül láttalak meg, a tesódat szerettem volna, de Téged kaptalak. Nagyon rövid idő jutott nekünk, de örülök, hogy rád találtam. A világ legokosabb kutyája voltál, sajnos ez lett a veszted. Profi ajtónyitogató voltál, hiába minden óvintézkedés, egy nap kirándulni mentél és soha többé nem tértél vissza... Még eltemetni sem tudtunk, valaki megtette helyettünk. Csak lakók elbeszéléséből tudtuk meg, hogy kirohantál egy autó elé és azonnal meghaltál. Gyönyörű, okos kutyus voltál, akit soha nem felejtünk el! Bárcsak több időnk lett volna együtt...
3 Gyertya ég érte

Gyönyörűek voltatok, szórakoztatóak. Ugyanakkor hangosak és imádtatok szemetelni. Nem gondoltam volna, hogy a ti elvesztéseket is ennyire fájhat. Soha nem felejtelek el titeket: Ödi (a szépséges) és Boney (a szelid, ujjcsipkedős).
Nem ég érte gyertya

Az Ő szíve megpihent, a miénk vérzik,
a halál fájdalmát csak az élők érzik.
Életed hajnalán letört a halál,
Ejtsen könnyet érted, ki e sírnál megáll....
Nem ég érte gyertya