Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Bár kevés időt töltöttél velünk, de mégis örökké emlékezni fogunk rád és nagyon szeretni fogunk mindig!

A legjobb kutya emlékére!
3 Gyertya ég érte

Ki bánatomban és örömömben velem voltál,hiányodat pótólni nem igen lehet,emlékedet örökké megörző két GAZDI.
Nem ég érte gyertya

2004-2005
Drága Zsuzsikám!

Nagyon hiányzol!
Nagyon szeretlek és most is szeretlek.
Puszi gazdid Luca
Nem ég érte gyertya

Elcsitutlt a szív mely értem dobogott,
Nem hallom többé a sipolást mit reggel a szél hozott.
Sárga tollad nem látom többé az égen,
Öröké szeretlek és nem feledlek téged!!
Nem ég érte gyertya

 

 Emléked szivünkben őrizzzük
Nem ég érte gyertya

(2006.jún.23.)Xsara június 18-án került be az Illatos úti ebrendészeti telepre, akkor fel sem tudott állni. Megröntgenezték, ami szerint a gerince olyan mértékben el van meszesedve, hogy műthetetlen. Szteroidkezelést kapott, aminek hatására 2 nappal később már mozgott, de a hátsó része annyira gyenge, és labilis, hogy nem tud rendesen menni, húzza a lábfejét a földön, és szemlátomást fájdalmai vannak. Június 21-én kihoztuk, kezelése, kivizsgálása folyamatban.
Egy gerincspecialista fogja megvizsgálni, és eldönteni, hogy műthető-e. Amennyiben nem műthető, csak gyógyszeres kezelést kaphat annak minden mellékhatásával és az életkilátások fél-1 éves időtartamával... 

Xsara kb. 6 éves gyönyörű szép németjuhász lány. A XIX. Nemeske utcában fogták be a gyepmesteri telep dolgozói, a gazdáját is errefelé keressük. Xsara tüzel, valószínűleg ez lehet az oka, hogy elkeveredett otthonról. Biztos, hogy gazdás kutya, és kezelve is lehetett. Valószínűleg a gyógyszerek elmaradása miatt romlott annyit az állapota.
Remélem összefutnak a szálak, és megtaláljuk a gazdit, és a gazdi rajtunk keresztül Xsarát. 

(2006.júl.06.)A gerincspecialista megvizsgálat Xsarát, és sajnos azt a rossz hírt közölte, hogy nem műthető. Xsarának folyamatos szteroidkezelést kell kapnia a kísérő gyógyszerekkel együtt.
Arra a kérdésre, hogyan tudnánk az életminőségén javítani, azt a választ kaptuk, hogy próbáljuk a felfekvéseket megelőzni.
Xsara járása sajnos egyre rosszabb, sokszor húzza a lábfejét, és egyre nagyobb kopások keletkeztek rajta.
Mozgásának segítésére egy kerekes kocsit próbáltunk szerezni neki. Újonnan, boltból vásárolva egy ilyen kocsi ára 122ezer forint, amit sajnos nem áll módunkban megvenni.
Jelentkezett azonban egy kedves támogató, aki saját kutyája részére készített egy ilyen szerkezetet, de sajnos a kutyus már nem tudta használni, így felajánlotta Xsarának. 

(2006.okt.26.)T. Katánál volt ideiglenesben és ő írta ezt: Egy ideje hordom Xsarát Patadokihoz mágneses biorezonancia kezelésre, illetve kap homeopátias szereket. Probált akkupunktúrát is Patadoki, de semmire sem reagált Xsara. Tegnap rákérdeztem, hogy szerinte érdemes-e tovább hordani a kutyát kezelésre, de ő is úgy látta, hogy nincs értelme.
Viszont Xsara egyre depressziósabb, folyamatosan sír, ha simogatjuk, vele foglalkozunk akkor is, ha nem akkor is. Kezdetben sokat ugatot, most már csak nyöszörög, sirdogál Szomorú
Patadoki szerint egyértelműen pszichés dologról van szó, rájött, hogy nem tud együtt mozogni a többiekkel, csak fókaként húzza maga utan a testét, és a tehetetlenség depresszióva fokozódott. Mivel a bénultságából az állatorvostudomány mai állása szerint nincs kiút, tehát az állapota nem fog javulni, ez a pszichés zavar csak rosszabb és rosszabb lesz idővel.
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi legyen vele, es megfulladok a tehetetlenségtől, ahogy asszisztalnom kell a leépülésáhez.
Amikor odakerült, még ki-kilengve, de rá tudott állni a hátsó lábára, valahogy kiegyensúlyozta magát, de most már csak húzza magát a földön, mint egy darab fát, pisilni és kakilni sem tud felemelkedni Sír vagy nagyon szomorú
Mivel ötödik kutya nálam, nem is tudok vele annyit foglalkozni, mint azt Xsara igényelné.
Az életkedve biztosan visszatérne, ha érezné, hogy valakinek csak és kizárólag az Ő boldogsága és egészsége fontos, ezért keresünk egy olyan ideiglenes befogadót, ahol nincs kutya, és aki vállalja Xsara lelkiismeretes és gondos ellátását, és feltétel nélkül elfogadja fogyatékosságával együtt.
Tudom, hogy ez szinte lehetetlen elvárás, hiszen minden kutyaszeretőnél van több kutya is, de sose tudhatjuk, hátha...

(2007.jan.23.)Szintén Kata írta: Jól van az öreglány, kicsit összeszedte magát mostanában lol , nem készül meghalni, mint pár hónapja.
Reméljük nem tér vissza a depressziója Sír vagy nagyon szomorú.
Szegény nálam sokadik kutya, amit ő nem annyira szeret, úgyhogy jó lenne neki egy saját gazdi, aki sokkal többet tud foglalkozni vele, mint én, mert nagyon igényli.

(2007.márc.26.)Fájó szívvel tudatom Veletek, hogy Xsara, ma átment a szivárványhídon!

Mindannyian tudtuk, hogy eljön az a pillanat, amikor el kell engedjük őt, de azt hittük, hogy hosszabb lesz ez az idő. Sajnos azonban olyan állapotba került Xsara, hogy ma el kellett engedjük őt. Mint tudjátok tavaly júniusban került hozzánk az Illatos útról, akkor fel se tudott állni. 
Kata vette őt magához, járt vele orvoshoz, ápolta és szeretgette, vele volt az utolsó pillanatig. Ma már nem volt tovább!
Kicsi Xsara nyugodj békében!
3 Gyertya ég érte

Tortillat 2007.03.31-én mentettük a kecskeméti gyepmesteri telepről.
5 év körüli, ivartalanított szuka. Gazdája meghalt így testvérével (Paella) együtt leadták őket a sintertelepre. Tortilla nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt kutya, akit megviseltek a történtek, ezért kissé visszahúzódó és félénk lett. Gondoskodó, szerető családi környezet lenne az ideális számára. 

2007.máj.5-én kiutazott Svédországba, mert ott talált magának egy álomgazdit.

Tortillát 2007.máj.17-én elaltaták még Magyarországrol hozott babézia betegsége miatt, a vese muködése leállt. 

Nyugodj békeben kicsi Tortilla/Tilla ahogy az uj gazdi hivta 

A képen a svéd gazdijával látható megérkezésekor.
3 Gyertya ég érte

 2007 08 29.én 16 óra 15 perckor dobbant utoljára a gyönyörű szived !!!  ISTEN nyugosztaljon kedves ,hűséges,tisztalelkű SZEPI babám.Hiányzol,de tudom,hogy már nem szenvedsz,soha nem felejtünk el.Most találkoztál TURPYKÁVAL,a férjeddel.    A fájdalom amit érzünk,leírhatatlan!!!!            .                                 MARI , APAGAZDI , CSÚZLI cica                            H I Á N Y Z O L de nagyon-nagyon!!!
Nem ég érte gyertya