Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Sose feledünk
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

Imádtad az uborkát, mi meg téged, nem feledünk drága kiscicám.
Nem ég érte gyertya

8-10 hónapos nj keverék kan, tegnap este(nov.02.) szedték össze a XVII. Zrínyi-Szigetcsép sarkán az árokban. Elütötték, gerinctörésnek látszott, de nem az, a keresztcsontja törött, ez okozza a gerincben a nyomást, amitől se mozogni nem tud, se a belei, egyéb izmai nem működnek. Hátsó felében az érzékelés egyenlőre nulla, csak a fejét tudja mozgatni.
Műteni nem lehet, imádkozni lehet, hogy a gyógyszerek hatására 48 órán belül talpraálljon, ellenkező esetben el kell altatni. 

Ma délelőtt(nov.05.) csendben elment, nem szenvedett, valoszinüleg a fejét ért ütéstől a tudata sem volt tiszta, a szervezete eddig bírta hogy a legtöbb funkció nem, vagy alig működött. Légzési elégtelenséggel küzdött szegény és végül erre rátett egy lapáttal, hogy összeomlott a keringése...ezt már nem bírta a fiatal szervezete és feladta a harcot az életért.

Alig élhettél, máris elmentél.

Nyugodj békében Öcsi!!!
4 Gyertya ég érte

Drága, Morzsikám! Emléked mindíg szívemben él. Morzsika elmúlt 6 éves, biztos jól kijönnétek egymással. Nyugodj Békében !
Nem ég érte gyertya

Szeretettel gondolok rátok!
Nem ég érte gyertya

Hiányzik a sírásod,nyüszítésed!
Nem ég érte gyertya

Az emlékezés nem emlék,
hanem szeretet,
akit szeretünk,
az örökké élhet.

(Rózsa Réka: Emlék-részlet)
Nem ég érte gyertya