Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Álmodj nagy velős csonttal!
Keresd meg Pamit!!!
Nem ég érte gyertya

Kicsi lényed megédesítette azt a 12 évet amivel megajándékoztál bennünket!Nagyon hiányoznak az esti puszik,lépted és ragaszkodásod.Köszönjük hogy voltál Nekünk,gazdagabb lett az égi világ Veled!
Nem ég érte gyertya

 MIKOR MEGTALÁLTUNK:NAGYON MÉLY,VÉRZŐ SEBEID VOLTAK               -LELKILEG IS- AZT HITTÜK MÁR NEM IS ÉPÜLSZ FEL. DE TE TŐLÜNK MEGKAPTAD  AMIT TALÁN SOHA SEM ISMERTÉL A SZERETET ÉS BOLDOGSÁG ÉRZÉSÉT! LASSAN KEZDTÉL FELÉPÜLNI A SEBEID /KÜLSŐ,BELSŐ/BEGYÓGYULNI MIKOR EGY SZOMSZÉDUNK,MEGMÉRGEZETT. BORZASZTÓ FÁJDALMAT ÉREZVE VESZTETTÜNK EL MÉG MOST IS ÉREZZÜK HIÁNYOD !!!
2 Gyertya ég érte

Sziszi, Sherry, Kormi, Lukrécia, Szófi, Luca, Frici, Frodó, Samu, Olivér, Kis Olivér, Pici, Sziszi 2, Mirci, Merci, Rudi, Viktor, Panni, Hercules, Molly,Molly 2, Rambó, Tigris, Törött Farkú, Sárika, Daphne, Milka, Hópihe, Róka Rudi, Abigél, Ricsi, Morzsa, Misike, Jancsika, Juliska, Miki, Zsuzska, Ursula, Pamacs, Lukrécia 2, Monoklis, Miki, Oszkár, Gusztáv, Zénó, Palika, Kormi, Dávid 2, Arthur 2, Hópihe, Viktor, Vincze, Melanie, Hócipő ... és még sokan, akik pár órát, vagy napot éltek, akiket már halva megtaláltunk és eltemettünk. Emléketek szívünkben örökké él!
1 Gyertya ég érte

Búcsúzunk
Nem ég érte gyertya

Draga Kicsi Felix es Bruni, nagyon szerettunk titeket, miert kellett ilyen hamar elmennetek! Nagyon hiányoztok!!!! Barcsak vissza tudnank hozni az a bizonyos szombati napot! Vigyázzatok egymasra, legyetek jo testvérk!Brunikám, te voltal az a kutya aki eletem elso legfontosabb kuyaja volt. Koszonom, hogy vigyaztal a Matera, koszonom hogy voltal. Vigyazz a fiaidra!!!! Soha nem felejtunk el! Nagyon nagyon szerettunk!!!! Draga Brunikám!!!!
Nem ég érte gyertya

Eltávozott az Örök vadászmezőkre, hol minden kutyacsaj kapható egy kiadós kufircra, ahol harapni lehet a postást, és mindig friss a csont.
Nem ég érte gyertya

Emléked Örökké Szivemben Él és Élni Fog.A Jóisten Szeretete fogadjon és az én hálám az önzetlen SZERETEDÉRT a gazdi.
2 Gyertya ég érte