Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Im memoriam
2 Gyertya ég érte

sZERETTELEK KICSI PICUR.
Nem ég érte gyertya

Te voltál a szememfénye.
1 Gyertya ég érte

Sosem felejtünk,drága kiskutyánk!
1 Gyertya ég érte

Édes kicsi Mazsolám!

Nyugodj békében nyuszókám!

Lord, Dani és Kormi is vigyáznak rád 

odafenn!

Nem felejtelek el soha.....
                    a gazdi
Nem ég érte gyertya

Sokat küzdöttél, hogy kóbor macskaként második cicának bekerülj a családhoz. Viselkedéseddel, kedvességeddel igyekeztél meghálálni, hogy otthonod lett. Nyugodt, békés cica voltál. Tűrted a betegségeidhez (szívelégtelenség,cukorbetegség, idült hörghurut) kapcsolódó előírt napi kezeléseket (insulin, gyógyszerek, vízhajtó injekciók), tudtad, hogy a gazdádék segíteni akarnak rajtad. Tíz boldog évet éltél velünk és a macskapajtásokkal, s bár sok mindent kibírtál, a betegségeid közül a veseelégtelenség erősebb volt Nálad. Kilenc kilóról fogytál le a felére, nem ettél, elbújtál, végül megbénultál. A gazdáék - bár nagyon szomorúak voltak - orvosi segítséget kértek, hogy átsegítsenek az örök vadászmezőkre. MÉG ÉLÜNK SZERETÜNK, NEM FELEDÜNK!
1 Gyertya ég érte

Kóbor öreglányként, harmadiknak csatlakoztál a csapathoz, huszonévesen, nagyon betegen. Volt két szép éved velünk. Nagyon szerettük a kis morcos fejedet, a törékeny kis testedet. Bár öreg, beteg, fogatlan voltál, a két
1 Gyertya ég érte

Találkozunk a szivárvány alatt!
A Chufika egy tünemény, de te még midig hiányzol!
1 Gyertya ég érte