Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Drága Morzsika!
Köszönet Neked a szép évekért amit öreg gazdidnak adtál. Köszönet a kedvességedért amivel mindig fogadtál.Köszönöm Neked Picurkámat akivel én már nem lehetek együtt. De remélem Ti hárman egymásra találtok pároddal Csöpikével ujra együtt lesztek.
Nagyon fájdalmas érzést hagytál magad után. Papát nagyon megviseli, az vigasztalja, hogy még délben elköszöntél Tőle, megnyaltad a kezét és elaludtál. 
Nem felejtünk el soha!
Nem ég érte gyertya

Nyugodj békében Picur!
Nem ég érte gyertya

Nagyon szerettelek,szeretlek a mai napig, soha nem foglak elfelejteni:(((
Nem ég érte gyertya

Nyugodj Békében, örökké emlékezni fogok Rád. Már most nagyon hiányzol... Hiányzik a kis körömcipőd kopogása a laminált padlón, hiányzik az ugatásod, hiányzik a puszi osztogatásod és a labdázás is, hiányoznak a meleg barna szemeid és a puha bundád...
Hiányzik az egész lényed,és nélküled üres a ház...Bárcsak még éveket tölthettünk volna együtt...Köszönöm a rengeteg szeretetet amit adtál és boldog vagyok, hogy Én is szerethettelek. Soha nem pótolja senki, amit csak Te tudtál nyújtani.


“Egy jó kutyának, halála után, a legjobb helye a gazdája szívében van.”
Nem ég érte gyertya

Édes, egyetlen Kicsi Blinkuskám! Borzalmas nélküled! Sírunk nap, mint nap utánad. Rettenetesen fáj, hogy elmentél! 
Szívünkben helyedet
nem pótolja semmi.
Míg e földön élünk,
Nem fogunk feledni.
Most már onnan, fentről, a csillagok közül nézel ránk. Anya és Apa
Nem ég érte gyertya

Drága kis Tücsikénk !

„Ő a másik szem, mely átlát a felhőkön, a másik fül, mely a szél zúgásán is túl hall. Egy kis rész belőlem, amely a tengerig elér. Ahogy a lábamnál pihen, amint a legkisebb mosolyomra farkcsóválással válaszol, s a fájdalmas pillantás, ha nélküle indulok el, ezerszer elmondta már, hogy egyedül értem él. Talán bele is betegszik az aggodalomba, amikor nincs velem, hogy gondoskodjon rólam. Amikor rossz vagyok, könnyen megbocsát. Amikor mérges vagyok, addig mókázik, míg meg nem nevettet. Ha boldog vagyok, örül ő is. Ha bolond vagyok, nem neheztel érte. Amikor elégedett vagyok, ő is büszke magára. Nélküle nem lennék önmagam. Vele erőm teljében vagyok. Ő maga a hűség. Általa tanultam meg, mi az odaadás. Általa ismertem meg a titkos nyugalmat és békességet. Megtanított figyelni olyan dolgokra, amelyeket korábban észre se vettem. Amikor térdemre teszi a fejét, elmúlnak az emberi fájdalmaim. Ha mellettem van, megvéd a sötétségtől és a világ más ismeretlen dolgaitól. Megígérte, hogy várni fog rám... akármeddig... akárhol - ha szükségem lesz rá. És én tudom, hogy szükségem lesz - ahogy mindig is volt. Ő az én kutyám.
Nem ég érte gyertya

Te kis pucros, örökké szeretni foglak. Azt mondják, három nap, amíg átkelsz a szivárványhídon. Tudom, hogy a mennyországban vagy már. Ott vannak a játszótársak, és Te nagyon boldogan hemperegsz a fényes, zöld fűben. Mindig hiányozni fogsz. Bár a sors kegyetlenül elszakított tőlünk, mi most is és örökké szeretni fogunk. Aztán nem rosszalkodni ám ott fent az angyalkák között!
Nem ég érte gyertya

Szívében nem volt más, csak jóság és szeretet!
Őt elfelejteni soha nem lehet!
Nem ég érte gyertya