Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Drága Zsömi, nagyon szeretünk és mindig szeretni is fogunk! Nagyon hiányzol nekünk! Vigyázzatok egymásra Frédivel!
Anya, Apa, Rudi és Heni
2 Gyertya ég érte

Drága Frédi, nagyon szeretünk és mindig szeretni is fogunk! Nagyon hiányzol nekünk! Vigyázzatok egymásra Zsömivel!
Anya, Apa, Rudi és Heni
2 Gyertya ég érte

Talált kutyaként, szerencsével kaptunk meg Téged. Azonnal itthon érezted magad. Hűséges társként éltél velünk, és barátoddal, Gusztival. Az egyetlen betegséged miatt veszítettünk el. Sajnálom, hogy az egyetlen dolog, amit még tehettünk Érted, az az elengedés volt.
Nem ég érte gyertya

Drága kis madaram hamar hagytál itt engem és a kis feleégedet is.Nagyon szerettelek nyugodj békében.
Nem ég érte gyertya

A Menyországot a földdel egy híd köti össze, amelyet Szivárványhídnak neveznek. 
  

A híd innenső oldala a lágy zöld fűvel borított dombok, hegyek és völgyek földje. Ha egy állat meghal, aki nagyon közel áll valakinek a szívéhez, a halála után a Szivárványhídhoz megy. Itt mindig van elég víz és eleség, folyton lágy tavaszi szellő fújdogál. 


Az öregek megfiatalodnak, a sérültek újra épek és egészségesek lesznek, pont olyanok amilyennek álmunkban látjuk őket nap mint nap, vagy amint emlékeinkben újra és újra előjönnek. Napjaik önfeledt játékkal telnek, boldogságuk mégsem teljes mivel mindegyiküknek hiányzik az a pótolhatatlan személy, akit maguk mögött hagytak. 


Nap mint nap játszanak és rohangálnak, de eljön a nap, amikor egyikük hirtelen megáll. Fénylő szemei a messzeséget fürkészik, vágyakozó teste remegni kezd. Hirtelen kitör a csoportból, és szinte repül a zöld fű fölött egyre gyorsabban és gyosabban. Észrevesz Téged, és amikor te és különleges barátod újra találkoztok összeölelkeztek az örömteli újraegyesülésben, és soha nem váltok el többé. Az öröm csókjai záporoznak arcodon, kezed újra simogatja a szeretett fejet, és végre újra belenézhetsz azokba a bizalommal teli szemekbe, amelyek oly régen távoztak az életedből, de a szívedből nem hiányoztak soha. 


Együtt mentek át a Szivárványhídon.
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

Annyira sajnálom drága barátom! Nem ilyen véget érdemeltél volna...Aki mindig jó, annak nem így kellene távozni. Igazságtalan, hogy csak 2 és fél év jutott nekünk a kis életedből... Szeretünk Berni!
Nem ég érte gyertya

Nyugodj békében te szegény vörös kiscica. Nem felejtünk el.
1 Gyertya ég érte