Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Ég Veletek.Gazdi Papi és Gazdi Mami
Nem ég érte gyertya

Nagyon-nagyon szeretünk,
mindig emlékezni fogunk rád,
Nyugodjál békében, édes kis nyuszikánk!
Nem ég érte gyertya

Sajnálunk benneteket, hogy a gazdáitok nem tudtak kimenteni a vízből, 2010-ben.
4 Gyertya ég érte

Nangikam!
Édes kis manókám!
Örökké emlékezni fogunk gesztenye szemedre és hatalmas szívedre.
Nagyon szorítottunk Érted, hogy meggyógyulj, de a betegség...Remélem boldog kis életed volt velünk, és fentről vigyázol itt maradt tesódra,h őt ne kapja el a gyilkos kór! Már a tapéta sem finom Nélküled! A jutalomfalatért sem jó szaladni egyedül, és semmi nem megy jól Nélküled!
Nagyon hiányzol, kis hősünk!
Szeretünk Téged, nyugodj békében! Puszikálom a kis gombszemed!
Nem ég érte gyertya

Szivárványhíd   Egy híd köti össze a földet az Éggel ez a szivárványhíd, mely csodás színekkel ragyogón ível földig érő tarka ívvel.   Innenső oldalán a hídnak pompázó virágok nyílnak, friss-zöldek a pázsitos rétek, üdék a völgyek, dombvidékek.   Örök a t...avasz, nem esik a hó. Van bőséggel ennivaló, mindig lágy-meleg az idő, a víz is mindig frissítő.   Ha egy kedvencünk kihűl, erre a szép helyre kerül. Az agg, megtört állatok, itt lesznek újra fiatalok, újra épek a megcsonkultak és egész nap csak játszadoznak.   Az én kutyám is itt lakik, és nagyon vár már valakit. Hisz egy hiányzik csak neki: Nincs itt vele, ki szereti; hát hancúrozik egész nap, míg el nem jő a pillanat.   Most hirtelen abbahagyja: -orra tágul, füle feláll, lába remeg, szűkül a szempár, rohanni kezd: megjött a gazda! -   S hogy megérkezett s meglátott: hozzád rohan a barátod, felkapod kitárt karodba, csókolgatod újra meg újra, belenézel hűséges szemébe, s indultok. Majd elérve a csodák útjának végére, a szivárványhídon együtt mentek át és ez lesz nektek az igazi mennyország.
Nem ég érte gyertya

Nem tudom, hol pusztultál el, hisz odaadtunk valakinek. Onnan elszöktél, de életben nem maradhattál odakint. Nem tudjuk, mikor és hogyan pusztultál el, de nagyon-nagyon szeretünk, édes kis nyuszim!
Nem ég érte gyertya

Hosszú története van életednek, Nellikém. Zsömli volt a
Nem ég érte gyertya

A legkedvesebb, legaranyosabb kutyánk volt. Béke poraira!
Nem ég érte gyertya