Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Örökké emlékezni fogunk rád!
2 Gyertya ég érte

Éltél 15 évet és nagyon hiányzol mert egy nagyon nagy üresség marad utánad!
1 Gyertya ég érte

Éhező, megfagyott kis állatok, nyugodjatok békében!
1 Gyertya ég érte

Nyugodjon békében az ázott-fázott bundátok, éhes pocitok!
1 Gyertya ég érte

Drága kis kutyánk minden nap nagyon rossz nélküled,a nyuszikának is nagyon hiányzol miota nem vagy nem tud jokat játszani.Ilyen okos hüséges kutyust kivánok mindenkinek te voltál a leghüségesebb társ.
Nem ég érte gyertya

Vannak pillanatok, amikor nehéz szavakba önteni az érzéseket. Vannak pillanatok, amikor visszaforgatnám az idő kerekét. Vannak pillanatok, amikor azt kívánom, csak még egyszer, elölről, másképp. De ez most nem az a perc, bármennyire szeretném. :'( Volt egy kutyus, hatalmas nagy farkincával, még nagyobb fülecskékkel, nagy-nagy orrocskával, és óriási szívvel. Alázatos kis puha tappancsú barát volt ő, igaz barát. Jött, hogy hagyjon maga után mosolyokat, könnyeket és egy leckefüzetet. Tanítani jött, és belelopni a szívekbe magát, csendben. Mert ő észrevétlen surrant be a COR-okba, és ember onnan el nem távolíthatja. Csend honol a szobában, aprócska mécsesek játsszák árnytáncukat a fehér falon, érte! Nem lelem a szavakat, nem jönnek, talán holnap. Annyi mindent mondanék, de nem jön, nem engedi..., csak FÁJ! Búcsúzni mentem, tudta. :'( Megismert, 'berregő' hangjával, mély barna szemecskéivel jelezte..., nyugalom áradt belőle. Küzdött, küzdöttek, küzdöttünk érte, de ő menni akart. Elengedtük. :( Jerry, a Nagyorr ma este átlépett a szívárványhídon. :'(
3 Gyertya ég érte


Nem ég érte gyertya

Született: Pécs 2009 08 ?
Elhunyt: Pécs 2011 04 26

Egy vadas színű oroszlánfejű nyúl vagyok Bogyónak hívnak.
Nem ég érte gyertya