Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
2013-2014
Annyi szenvedéssel megérdemelted volna, hogy életben maradj...
Nem ég érte gyertya

Minden kutya a mennybe jut, mert nem olyanok, mint az emberek. A kutyák természetüknél fogva jók és hűségesek.
7 Gyertya ég érte

Drága kicsi pocánk!

Olyan kevés ideig voltál velünk, hogy nevet se tudtunk adni neked. Ezt a 3 évet sajnos nem velünk töltötted, de a szívünkben mindig ott voltál. Most már mindannyian együtt vagytok!

Brigi :)
Nem ég érte gyertya

Te voltál a világ legaranyosabb hörcsöge:'(
Nem ég érte gyertya

Soha nem feledünk el.Gondolatainkban mindig velünk leszel.Köszönjük neked azt az öt és fél évet,amit közöttünk töltöttél.Mindig emlékezni fogunk rád.Legyen könnyű a föld,mely betakar itt a kertben, ahol oly sok szép évet megéltél.Nyugodj békében drága kicsi White.


Váratlanul ért halálod, búcsú nélkül mentél el, aludd mélyen örök álmod, soha nem felejtünk el,


Ha emlegettek köztetek leszek De fáj ha látom könnyetek Ha rám gondoltok mosolyogjatok, mert én már jó helyen vagyok. 


Tiéd a csend és a nyugalom, miénk a könny és az örök fájdalom. Nagyon hiányzol drága kicsi cicám!
Nem ég érte gyertya

R.I.P. Mázli - másfél évet élt mindössze... Az éjjel szívrohamot kapott a petárdázás miatt...
28 Gyertya ég érte

2013 szeptember - 2014 január

Annyi szenvedés közepette igazán megérdemelted volna, hogy még sokáig élj...
Nem ég érte gyertya

Bejelentésre mentünk ki a Tesco parkolóba, miszerint egy sovány, rettegő kölyök van ott. Hosszú huzavona után sikerül odaédesgetni magunkhoz, némi párizsi segítségével. Lassan, földre kushadva jött oda, nézett rám félrefordított fejével, és a tekintetében azt láttam: üss meg, úgyis mindig ez van! Dehogy bántottam, ellenben a falatoknak nagyon örült. Hagyta, hogy felemeljük, pedig nyilvánvalóan fájdalmai voltak,és rettegett. Az emberektől. Az autóban összegömbölyödve icipicire,hogy ne is lássuk, elaludt. Azonnal orvoshoz vittük, ahol kezdésnek infúziót kapott, mielőtt röntgenre került volna sor. Feküdt közben az asztalon, a tekintetén láttuk: beletörődött ebbe a mocsokba,ahova született, ahol bántották. Teste tele sebekkel, de a diagnózis röntgen után sokkolt minket: lövedéket találtak a hasüregében, a gerinccsigolyái megrepedve, a bordanyúlványok letörve, a gerincoszlopa eldeformálódva, ezen felül gyomor-vagy béltartalom volt látható a röntgenképen a hasában. Ezek tekintetében elengedtük őt. A sérülései nem voltak frissek, nagyon sokat szenvedett. Utolsó órájában, talán életében először, nevet kapott tőlünk, Cheddar lett, és az utolsó percéig mellette voltunk. Talán először...és utoljára...6 hónapos volt...6 hónaposan tette ezt vele valaki. Azt,ami még a sokat látott állatorvosokat is sokkolta. Nem ezt érdemelte ez a babakutya, akinek utolsó mozdulata az életben, talán először...és utoljára...egy gyenge kis farokcsóválás volt...Nyugodj békében, édes kicsi Cheddar!!!!
28 Gyertya ég érte