Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Szívünkbe helyedet 
Nem pótolja semmi, 
Míg e földön élünk 
Nem fogunk feledni.
Nem ég érte gyertya

Kedves Bundás remélem boldog leszel odafent a mennyben.Remélem boldogsággal teltek napjaid.
Nem ég érte gyertya

12 évig várta halott gazdáját BENI a hűséges kutya, ma reggel követte őt. A helyiek tájékoztatása szerint csütörtök reggel örökre elaludt Beni. Mátyásföld leghíresebb és leghűségesebb kutyája. Sok csodálatos példáját ismerjük kutyáink síron túli hűségének.
Nyugodj békében BENI !

Beni gazdája, egy cukrászmester 12 évvel ezelőtt halt meg. Csak a kutyája maradt utána, és az üres ház. Beni ragaszkodott volna a helyhez, ahol azóta is gazdáját várja, de elűzték. 

Ha Beni ezután farkát behúzva elsompolyog, története egy lenne a sajnos gyakorta tragikus kutyaéletek közül. Csakhogy ez a kutya nem tágított. Nap közben a környéken kóborolt, általában gyalog, de olykor a buszozást is megkockáztatta. Mindenki megismerte Mátyásföldön, Sashalmon, Nagyiccén, Cinkotán. Az elhunyt cukrász házának környékén lakók pedig meghatottan figyelték Beni szenvedését és kitartását - és kialakult az a helyi közösség, amely örökbe fogadta. Egy helyi állatorvos felügyelte az öreg kutya állapotát, a lakók vacsorát, gyógyszert, éjszakai menedéket adtak neki.

Mivel hivatalosan kóbor kutyának minősült, a kutyabefogók újra meg újra megpróbálták begyűjteni. Beni azonban állandóan túljárt az eszükön, ezért egy idő után már nemcsak kötelességből, de dühből is üldözték.
1 Gyertya ég érte

Locky 2001-2012
Drága kiskutyáim.Most már együtt vagytok a mennyben is,miképp itt a földön is együtt voltatok.Nagyon sok boldog évet töltöttünk el együtt.Vigyázzatok egymásra.
Nem ég érte gyertya

A világ legokosabb kishörcsöge, aki csak másfél évet élhetett.
Nem ég érte gyertya

Sose lesz többé ilyen hizelgő cicánk!
Nem ég érte gyertya

Még kicsi voltam mikor hozzám került, de szerettem, szeretem és szeretni is fogom. Jó pár évet töltöttünk együtt s sokat játszottunk. Igazi kalandvágyó kislány volt. kiscicái születése után pár héttel elhunyt. Szeretlek!

Carpe Diem!
Nem ég érte gyertya

ELMENTÉL DRÁGA KISKUTYÁM ,MAMI ÉS PAPI ÖRÖKKÉ SZERET ! ILYEN TÖBB NEM LESZ MINT MATYI VOLT SZERETŐ RAGASZKODÓ ,VIGYÁZÓ ! ÉGI FELHŐK VIGYÁZZATOK REÁ , DRÁGA BETEG SZÍVE OTT FENN NYUGOVÓRA TALÁLT ! ÖRÖKKÉ SZERETŐ : MAMIKÁJA !
Nem ég érte gyertya