Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra

Nem ég érte gyertya

Nagyon nagy űrt hagytál a szívünkben, drága Cilánk!  Most már együtt lehettek Brumikával. A sírotokon a gyönyörű virágok üzennek felőletek. Örökre szívünkben éltek!
Nem ég érte gyertya

11 év.. túl kevés volt... Annyira sajnálom, hogy nem tudtunk segíteni...
4 Gyertya ég érte

Hamar elhagytál engem,a szivem nagyon fáj.A lelkemből hiányzik egy darab,szeretlek téged kutyuskám.Bár nem voltál velem sokáig,de ez a pár év alatt annyi mindent kaptam tőled mint még soha senkitől.Téged nem fog tudni pótolni senki...SZERETLEK HIÁNYZOL!!!Nem kell senki más..csak te.
Nem ég érte gyertya

A világ legaranyosabb cicája
Nem ég érte gyertya

Sokat gondolok rád, nagyon hiányzol, kicsi cicám: Gyurika
Nem ég érte gyertya

Most már együtt vagy a fiaddal aki ugyanabba a csúnya betegségbe halt bele mint te.Hiányzik a gondoskodásod a szeretetteljes tekinteted.
Hiányzol!
Nem ég érte gyertya

Drága Imádott Kiskutyánk!

Elmondhatatlanul fáj,hogy itt hagytál Bennünket!Üres a lakás Nélküled!Bármerre járunk minden Rád emlékeztet!Köszönjük Neked azt a csodálatos közel 14-évet melyet Veled tölthettünk!Te voltál a boldogság a hétköznapokban!Magaddal vittél egy darabot a szívünkből.Egyszer eljő majd az idő és újra együtt leszünk!

Nyugodj Békében Kincsünk!!!


Anyuka,Apu és Kisgazdád akit annyira imádtál.
14 Gyertya ég érte