Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra
 

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra

Nem ég érte gyertya

Dézikém kicsi életem nagyon hiányzol, soha nem felejtelek. Most már a többi cicámmal fentről vigyáztak ránk.
Nem ég érte gyertya

Ernyedtségünket elandalítja, még inkább 
elszenderíti mákonyos dorombolásod. 
Az álom szült e földre nyílván: a túlvilágon is 
megcirógat majd minden jó barátod.
Nem ég érte gyertya

Nagyon szerettünk, fél szemű voltál és akkor is, olyan aranyos voltál, most már más helyen vagy. Pusz Pusz Maci
Nem ég érte gyertya

Meghalni milyen szomorú lehet,
Mikor mienk még mind a kikelet.
Mikor a rózsák legszebb kora van:
Meghalni, elmenni magányosan!
2 Gyertya ég érte

1 ève hagytàl itt. Pontosan ma 1 ève. Nagyon nehèz volt kimondani amitől minden gazdi retteg, de szenvedtèl. Remèlem egy felhőcskèn csūcsūlsz.  Nagyon szeretlek . Örökkè.
Nem ég érte gyertya

Egy tenyér nagyságú labda darab miatt vesztettelek el amit kb fél éve nyeltél le😭😭 Régóta szenvedtél de sosem mutattad ki😟Mindig figyeltünk rád, hogy ne egyél meg mindent, de ezt az egyet észre se vettük😭😭😭 az utolsó erőddel kimentél még a kertbe elvégezni a dolgodat, hogy ne bent koszolj össze semmit, és össze is estél😭 tegnap altattak el és úristen a szívünk megszakad érted!😭 14éves fejemmel összetörtem😭 nincs kihez hozzábújjak reggelente, hogy jóreggelt puszit adjak, nincs kivel labdázzak, sétáljak😭 nem voltál hibátlan, de nekünk tökéletes voltál!😭 Még mindig nem bírom felfogni, hogy mi történt veled😭😭😭 ÖRÖKKÉ SZERETI FOGUNK!😭😭❤️❤️❤️🐶
Nem ég érte gyertya

Amikre nincsenek szavak :(
2017.08.22.
Neki nem sikerült, későn érkeztünk, túl későn. Ez az aprócska ártatlan kis lélek és testvérei nagyon rossz helyre született, ahol a kutyaélet arra sem érdemes, hogy észrevegyék, hogy segítsenek rajta, ha szenved, ahol a kutyélet a pénzforrást jelenti csak, semmi mást.
Ma nem csak pici Május szenvedett, hanem mi is, de piszkosul, belehaltunk, velehaltunk. Ő feladta a küzdelmet, nekünk nem szabad, érte, miatta és a többi hasonló sorsúakért muszáj tovább mennünk és küzdenünk.
2 Gyertya ég érte