Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra
 

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Kicsi voltál, s azt hittem én tanítlak,
én mutatom az életet Neked.
S ahogy a közös évek lassan teltek,
akkor láttam: – mit is köszönhetek?
Megtanítottál önzetlenül adni,
odafigyelni, és gondoskodni tán.
Ez volt bizony a legnagyobb ajándék,
a tanulásom, az életiskolám!
10 Gyertya ég érte

Ha megöregszel én még itt leszek,
boldoggá téve nehéz napjaid.
Ha elmész majd, érzed, hogy könnyezek,
mert JÓSÁGOD A LELKEMBEN LAKIK!!!
10 Gyertya ég érte


Nem ég érte gyertya

Az mikor megláttalak úttesten feküdt apró 9 hetes reszkető tested ,vérző orral.Fölédhajoltam és Te rám emelted félő tekinteted. Hazavittelek ,ápoltalak ,hogy ha rendbejössz új családot keressek neked. Hisz nálunk a kutya helye az udvaron van. Ezért nem maradhatsz . Egy kis angyal voltál.Egyszer se piszkítottál be, nem rágtál össze semmit ahogy egy kölyökutyustól várná az ember.De pár nap múlva éreztem nehéz lesz elengedni téged ! Elfoglaltad a kanapénkat és a szívünket. Mindannyian tudtuk Te már a mi kicsikénk vagy és a szívünkben örökké otthon leszel .Azt hittük még sok sok boldog évünk lesz de te túl jó voltál és az angyalok magukkal vittek !
még hallom kis lábaidat mellettem, még érzem kis testedet a karomba , hallom szuszogásod a párnámon .  Rettentően hiányzok kicsikém......
5 Gyertya ég érte

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
Itt vagyok Gazdi nézek az égből, majd idefentről vigyázok Rád. Könnyeiddel én simítom arcod, eljut majd hozzám minden imád, itt vagyok Gazdi ne félj, jól vagyok, testem elhagytam, de lelkem szabad, felhőről felhőre ugrándozva egy csodás világ felé halad, hol nincs kín, bánat, égő fájdalom, csak szeretet és mennyei fény. Itt vagyok Gazdi és a nap sugarán eljövök hozzád minden nap. Lelked érintem, álmod vigyázom, őrködni fogok léted felett, s örömmel nézek vissza a múltra, hiszen annyira jó volt veled. Itt vagyok Gazdi, suttogó szélként, harmatcseppként egy fűszál hegyén, szíved ha dobban velem lüktet, ezért amíg élsz: ITT LESZEK ÉN.

Nyugodj békében drága kicsi cica, legyen szép az álmod! 
💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
1 Gyertya ég érte


Nem ég érte gyertya

A köd, a csönd sosem ragyog.
Én már ködből, csöndből vagyok.
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya