Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra
 

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Sokan köszönhetik neked az életüket!
 
Köszönjük Mancs hűséges szolgálatodat mindhalálig..Nyugodj békében..
18 Gyertya ég érte

Nagyon hiányzol nekünk, örökké szeretni fogunk. Igazi hűséges társ voltál, gyermekünkként szerettünk. Nincs nap, hogy ne gondolnánk rád, hogy ne emlegetnénk téged. Nyugodj békében Kicsikém.
Nem ég érte gyertya

Nagyon hiányzol, már 7 éve...!
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

Szeretelek tudom hogy nehéz nem kellet volna az a lábtörés és minden renben lett volna kölyödet próbáltam megmenteni de sajnos nem sikerült 
Mostmár jobb helyen vagy a kölyköddel együtt .
Ha föl nézek az égre majd mindig te jutsz eszembe.
Nem ég érte gyertya

Eredetileg nem is az én kis hörcsögöm voltál, de később mikor átkerültél hozzám, úgy a szívembe zártalak mintha csak én neveltelek volna fel. Annyira sajnálom ha néha nem tudtam minden figyelmemet odaadni de én mindig is szerettelek. Emlékszem azon az éjjelen beteg voltál. Fennt maradtam veled ameddig csak bírtam és az álmomból is fel-felkeltem, hogy ellenőrizzem jól vagy e. Amikor aludtam veled álmodtam. És reggelre jól voltál, egy csoda történt. Akkor már tudtam, az időmet veled kell töltenem és fel kell készülnöm, hogy nem mindig leszel itt velem.
Nem ég érte gyertya

Örökké emlékezni és szeretni fogunk. Nagyon szerettünk és nagyon hiányzol nekünk!!
5 Gyertya ég érte

Imádtalak én drága hörcsögöm.Te kiválasztottál én meg vigyáztam rád.A testvéreid nem hagytak enni de mi segitettünk neked.Az életkorod gyönyörű.Légy boldog
Nem ég érte gyertya