Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra  

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Jól van,jól van,jól van...
Nem ég érte gyertya

Ha ma is szomorú vagy, mert hiányzik neked valaki, aki már nem lehet veled, add neki bátran a könnyeidet! Hiszen ő azzal gyógyítja majd a megtört lelkedet, hogy letörli az arcodról a könnycseppjeidet!
Nem ég érte gyertya

az en egyetlen hu tarsam Ebonym emlekere, aki oktober 9.-en 11 orakkor orokre itthagyott engem. Az egyuttoltott 14 ev 5 honap es 4 nap emleke amig velem voltal orokke velem marad es szivemben orokke megorzom. Remelem egyetlen Puppy-kam varsz ram a Szivarvanyhid masik felen amikor az en idom is lejar ott leszel Apjaval a ket Shebaval es Roxyval egyutt es igy eggyutt folytatjuk, ami itt a foldon megszakadt. Draga kis Tunderem, nagyon hianyzol, nagyon szeretlek, szivemben orokke elsz
Soha el nem mulo szeretettel....Anyja.
3 Gyertya ég érte

Mindig nagyon jó kiskutya voltál. Nagyon szeretlek. Keresd meg a Danit, a Pacsit és a Turmixot, majd ők segítenek eligazodni. Remélem, egy nap majd mindnyájan találkozunk, és boldogok leszünk együtt! Nyugodj békében!
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

NYUGODJÁL BÉKÉBEN! Pihenjen meg sokat szenvedett pici tested! Soha nem felejtünk!
Nem ég érte gyertya

NYUGODJÁL BÉKÉBEN, GYÖNYÖRŰ SZEMŰ CICÁM!!
Nem ég érte gyertya

Nagyon sajnálom, hogy olyan nyomorultul, magányosan kellett meghalnod.
8 Gyertya ég érte