Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra  

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Mindig attól rettegünk, hogy elveszítünk egy védencünket. Szása valamivel több mint egy éve érkezett, nagyon megdobálta őt az élet, pedig csak egy éves lehetett. A nálunk töltött ideje nem volt könnyű, sokat félt, sokat gyanakodott, nehezen nyitott. De akit megszeretett, azt feltétel nélkül. Sovány volt, többször volt hasmenése – emiatt kórházban is volt. Vasárnap még orvos is járt nála, giardia-teszt volt, egy rakat gyógyszer ... És mára Szása elment. Megette a kennel, a gazdinélküliség ... Elege lett és valószínűleg az éjjel valamikor elment oda, ahol már nem kell félnie, egyedül lennie ... Bár többet tehettünk volna érte ...

(Lelenc)
28 Gyertya ég érte

Drága kicsi Marcikám.
Elvesztésed borzalmas nekem. Szavakba nem tudom foglalni amit érzek. Kicsi drága fiam, nagyon hiányzol. A leges legjobb voltál hozzám, mindig megnyugtattál ha szomorú voltam.Csak annyit mondtam:hol van apa? Hol van Anya? És te jöttél hozzánk, adtad a drága fejeddel a sok puszit. Iszonyúan fáj hogy 5 évesen írt hagytál minket.Kicsi Marcikám.. A jó Isten nyugtasson téged az örök mezőkön. Kicsi drága Marcikám.. SZERETLEK míg élek és ebbe az életbe soha nem felejtelek el.
Anya Apa
Nem ég érte gyertya

Amikor egy állat, aki közel állt valakihez meghal, a Szivárvány Hídhoz jut. Egy nagy rét terül el a lábánál, hogy minden állat szaladgálhasson, és együtt játszhassanak. Állandóan süt a nap, és elegendő étel, ital található ott, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.


Azok az állatok, akik betegek, vagy öregek voltak, visszanyerik egészségüket és életerejüket. Akik megsérültek, sebeik begyógyulnak és olyanok lesznek, mint ahogyan fiatalon ismertük őket.


Az állatok boldogok és elégedettek, kivéve egy dolgot: hiányolják azt a valakit, akit szerettek, akit hátrahagytak.


Minden állat együtt kergetőzik és játszanak, de eljön a nap, amikor valaki egyszer csak megáll, és a távolba tekint. Tekintete elszánt, teste lelkesen reszket. Egyszer csak elszakad a csoporttól, a fű fölött szinte repülve, lábai egyre gyorsabban és gyorsabban viszik előre.


Megpillantja gazdáját, és amikor gazda és hű kedvence végre találkoznak, egymásba kapaszkodnak örömmel, hogy soha ne váljanak el többé. Boldog puszik záporoznak a gazda arcára, újra megsimogathatja imádott kedvence fejét, és újra belenézhet bizalomtól csillogó szemébe, oly rég eltávozott életéből, de soha nem tűnt el szívéből.


Azután átsétálnak a Szivárvány Hídon, együtt.
Nem ég érte gyertya