Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Szellem kutya iszonyat soványan került be az Illatos útra. Amint lejárt a 14 napja mentünk érte. A gondozók nem sok jóval bíztattak, próbáltak lebeszélni arról, hogy kivigyük. Neki is meg kellett adni az esélyt, igy nem hagytuk ott. Sajnos a gondozóknak igaza volt, az orvosok is menthetetlennek találták szegényt, igy csak annyit tudtunk tenni érte, hogy jóllakottan, melegben, simogató kezek közt ment el 2004 február 6-án este.
3 Gyertya ég érte

2004 november 19-én délelőtt kihoztuk a 075K kennelből a sántikáló labrador keveréket, aki már három hetet lehúzott az Illatos úton. Blacky lett a neve. 
Arany pofa amint kijött a kennelből intézte is a dolgát, közben többször majdnem felborult, mert a sérült lábát nem tudta használni. Aztán mint a nagyok beszállt az autóba, és eltekintve attól, hogy elől szeretett volna ülni szépen utazott. A klinika előtt is mindent megnézett. Időbe telt, amig leesett, hogy nem fél, hanem akkor közlekedik behúzott farokkal, amikor nem sima a terep, és fáj a lába. A klinikán rendkivül jólnevelten várt a sorára, hagyta magát meghőmérőzni, aztán ment a röntgenbe. 
20 perc után mát sejtettük, hogy baj van. A kezelőorvosa szólt, hogy kész a röntgen, könyökficam, de a professzor is megnézi... Na itt kezdtünk nagyon idegesek lenni, utóbb kiderült, hogy okkal. Kiugrott, és 4 centire elmozdult a könyöke. Az orvos azt mondta, hogy 1 napos sérülést még lehetett volna operálni, akkor sem lenne tökéletes a lába, de ezt a 3 hetes ficamot ha megoperálja, akkor sem fogja használni a lábát a kutya, mert pokoli fájdalmai lesznek. 
 Ott álltunk a rendelőben egy farkcsóválva ébredező 1,5 éves kutyával, és döntenünk kellett... Blacky farkcsóválva, simogató kezek közt ment át a szivárványhídon.
4 Gyertya ég érte

Pici emlékére. Soha nem feledünk, mindíg velünk maradsz. Az együtt töltött 14 év alatt, reméljük mi is adhattunk Neked annyit, mint amit mi kaptunk Tőled.Legyen neked könnyű a föld...
Szerető gazdáid.
Nem ég érte gyertya

Kicsi Monyóm, te voltál a legkedvesebb kisbarátom, remélem nagyon jó helyed van, bárhova is kerültél. Nagyon fogsz hiányozni, de biztos vigyáz rád valaki helyettem is. Szeretlek te kis piszok! A legjobb vadászgörény te voltál, akit csak kívánhattam magamnak. Hiányzol......
Nem ég érte gyertya

2004 november 15-én a III. kerületben 18 óra körül elütött a hév egy kutyát. Egyetlen embernek sem jutott eszébe, hogy pokrócra tegye, berakja az autójába, és elvigye orvoshoz, ehelyett az Illatos utat hívták fel. Nem érdekelte őket, hogy az Illatos út nem menhely, hogy ott este már nincs orvos. A problémát eltakaríttaták, nem bántotta tovább a szemüket. 
Szerencsére a telepen tudják a telefonszámainkat, igy azonnal elindult egy autó az Illatos útra, hogy átvegyük a kutyát. A telepen a zokogó gondozók látványa nem sok jót igért... Egy gyönyörű, ápolt németjuhász szuka feküdt a kennelben borzasztóan összetörve, de eszméletén volt, és tudta, hogy segíteni akarnak rajta. 
 A klinikán már várták a kutyát, de hiába készítették fel a műtőt, olyan súlyos sérülései voltak amin nem lehetett segíteni. 
Miközben a lányok a kutya életéért küzdöttek a fórumon érkeztek a felajánlások, de csak egy dologban tudtak végül segíteni. Éva vállalta, hogy értesíti a környékbeli rendelőket, hogy ha a gazdi keresné a kutyáját legalább megtudja, hogy mi történt vele. 
Pár nap múlva jelentkezett egy hölgy, és a fényképek alapján ráismert a saját kutyájára. Őszinte részvétünk!
3 Gyertya ég érte

Szeptember végén egy aprócska fekete rongycsomót találtam az egyik kennelben csipás szemekkel, fájós lábbal... 
Lefutottuk a szokásos köröket, de nem volt hova kihozni, minden lehetséges helyen teltház volt. 
Két hét múlva megpróbáltuk kihozni az egyik felszabadult helyre, de a kiskutya morgott, vicsorgott, nem hagyta magát kiszedni a kennelből. 
Pár nap múlva újra megpróbáltuk, Szilvi kidumálta a sarokból és elvitte orvoshoz. Addigra annyit romlott az állapota, hogy az orvos csak abban tudott segíteni, hogy ne szenvedjen tovább.
3 Gyertya ég érte

Fájó szívvel búcsúzik Tőled szerető családod!
Mindörökké szeretni fogunk!                                                                                    Puszi Drág és Egyetlen Egy Kis Talpas Mazsolám!!!

Tudod Mazsika, vannak emberek, akik sokat törődnek másokkal, azt hiszem ezt hívják szeretetnek!
Nem ég érte gyertya

Drága Cicuskánk!

Rexivel együtt minden nap emlékszünk rád el nem muló szeretettel!
Nem ég érte gyertya