Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
  Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Drága Csillagom!

Egy évvel Anyukád (Diácska) után, elmentél Te is! Öregek voltatok mindketten és már nagyon betegek, mégis nehéz beletörődni az elmúlásba.
Bízom benne, hogy odaát újra együtt vagytok és szeretitek egymást úgy mint az életben.

Soha nem felejtünk el Benneteket.
4 Gyertya ég érte


Nem ég érte gyertya

Kedves kis kutyám!

Szinte együtt nőttünk fel. Nagyon szép kislány voltál. Ha szomorú voltam, mindig észrevetted, ha boldog voltam, velem örültél. Te is féltél a vihartól, mint én. Nagyon szerettelek. Sajnálom, hogy így kellett meghalnod és hogy nem lehettem melletted. 

Mindig emlékezni fogok rád!
Nem ég érte gyertya

Sosem felejtelek el Téged, imádlak!!!
Nem ég érte gyertya

Hiányzol (a vörös macska Garfield). Garfield aki mindig úgy viselkedett akárcsak a regény Garfieldja, mindig lustultál ha lehetett de hiszen neked ez tetszett, a kertben a virágok alatt vagy éppen a fán vagy egy fa alatt ez volt neked az élet. Volt mikor a saját anyukádat gondoztad mert baleset érte vagy épp a kicsivel játszottál minden pillanatban akárki ha rád nézett csak azt látta hogy jól érzed magad ami nekünk is jó volt. Remélem sosem fogod elfeledni ezeket a napokat és majd a másik világban ha vissza gondolsz arra a napra mikor a lábadat baleset érte és oda vittelek a tányérhoz de nem ettél akkor a csontot a kezembe vetem és úgy etettelek. Remélem boldog vagy és az is voltál. Nekem hiányzol a legjobban remélem te is tudod. Gyertek vissza! (Lujzi)
Nem ég érte gyertya

Hiányzol anyacica (a középső Lúcia). Ki sok kölyköt felneveltél és gondoztál, most sajnos elmentél az egyik fiaddal együtt (Garfieldal). Remélem jól fogod érezni magadat a másik világban is. Sokszor játszottunk együtt és bujtunk össze, mindig vidám voltál és élveztük a nyári napsütést az őszt mikor a lehullott levelekkel játszottunk, a telet mikor a fehéren csillogó havat néztük, vagy éppen a tavaszt mikor a virágok nyíltak és kezdett ki alakulni a saját dzsungeled! NAGYON HIÁNYZOL NEKEM HISZEN SOKAT VOLTUNK EGYÜTT ÉS RENGETEGSZER FELVIDÍTOTTÁL OLYAN VOLT MINTHA A TESTVÉREM LETTÉL VOLNA. És most el kellett menned. Nagyon sajnálom! Nagyon hiányzol nekem gyere vissza. (Lujzi)
Nem ég érte gyertya

Drága hűséges kutyusunknak
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya