Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Drága Kiscicám, Maya!

Veled újra megtanultam szeretni a macskákat, megmutattad, hogy milyen szeretni. Most haltál meg, és nem tudom, hogy fogok megválni Tőled. Nem tudom megbocsátani magamnak, hogy nem voltam melletted minden percben, és nem tudtalak megmenteni attól a szemét dögtől. Ma nem is tanultunk együtt, ma nem is játszottunk még. Ki se akartalak vinni ebben a szeles időben, és mégis megtettem. Ha nem viszlek ki, még most is élnél kicsi Mayácska. Nagyon szeretlek, nagyon szép voltál, és téged senki nem pótolhat. Nélküled már nem szeretnék macskafarmot, hisz te lettél volna a falkavezér. Nagyon hiányzol már most!! Egyetlen kicsi hercegnőm voltál. És egyelőre elviselhetetlen ez az érzés, de remélem már szebb helyeken szaladgálsz kicsi mindenem. Itt hagytál egyedül, bár nem Te tehetsz róla, hanem a hülye kutya, de nem tudom mi lesz most. Nélküled a tételek se mennek olyan jól. Én nem akartalak elveszíteni kicsi babucim. Legyen boldog életed a mennyben. Nagyon szeretlek. 💕💕💕  Örökké emlékezni fogunk Rád! 💕💕💕  Bár nem sokat voltál velünk, de mindenki szívébe beloptad magad. Te kis lakás a járós. Imádlak! 💓  Miattad még az allergiám is elmúlt.
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

Hiányozni fogsz mig élek én drága aranyos kiskutyám
Nem ég érte gyertya

Édes Drága kincsem nagyon szeretünk Téged!!! Iszonyatosan hiányzol!
Nem ég érte gyertya

Nagyon szerettünk téged Boby.Te egy nagyon hálás,hűséges és vidám kutya voltál.Az orvosok hibáztak emiatt pusztultál el.Szerettünk:Any,apa,Máté és Kristóf
Nem ég érte gyertya

Az, hogy túlteszed magad rajta, nem jelenti azt, hogy elfelejted, nem jelenti azt, hogy hűtlen leszel az érzéseidhez, csak annyit jelent, hogy tűrhető szintre csökkented a fájdalmad, egy olyan szintre, ami nem tesz tönkre. Tudom, hogy pillanatnyilag elképzelhetetlen, hogy túltedd magad rajta. Lehetetlen. Felfoghatatlan. Elképzelhetetlen. Nem akarsz túl lenni rajta. Miért is akarnál? Nem maradt neked más, csak ez. Nem kellenek a kedves szavak, nem érdekel, mit gondolnak vagy mondanak mások, nem akarod tudni, hogy ők mit éreztek, amikor elvesztettek valakit. Ők nem te vagy, igaz? Ők nem érzik azt, amit te. Az egyetlen dolog, amit akarsz, az, amit nem kaphatsz meg. Elment. Sosem jön vissza. Senki sem tudja, milyen érzés. Senki sem tudja, milyen az, kinyújtani a kezed, és megérinteni valakit, aki nincs ott és soha nem is lesz. Senki sem ismeri ezt a betölthetetlen űrt. Senki, csak te.
Szeretünk Kiskutyám!
Nem ég érte gyertya

Békés álmot odafent, Drágáink... ♥♥♥
Nem ég érte gyertya