Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Drága Tengerimalackám, a kis hős Borisz Emlékére!
Rövid kis életed végén tudom, hogy a Tengerimalackák Mennyországába kerültél!
Köszönöm, hogy itt  voltál, ezzel megszépítetted mindnyájunk életét és talán a világ is jobb volt egy kicsit. Kis barátod Morris is egyedül maradt, sokat sír utánad.... 
Aznap éjjel tudták a csillagok, hogy egy pici tengerimalacka lelke a mennybe igyekszik, ezért fényesebben világítottak, mint máskor... 
Mindíg velünk leszel!
Szerető gazdid: Anna és Márk
Hű barátod: Morris
Nem ég érte gyertya

I.Fernando Ribeiro, élt fél évet.
Te voltál az első és legkedvesebb hörcsögöm.Imádtalak Te rosszcsont kis pockány!Remélem jól érezted magad nálunk,kis gombszemű!
Sosem felejtünk el,Pocok!
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

Drága gyönyörűséges szemünk fénye. Nagybeteg örök babakutya, akit soha senki és semmi nem tud pótolni... 

Az eget és a földet híd köti össze. A neve szivárvány. Túloldalán hatalmas, messzi világ rejtõzik, dús, zöld fûvel borított rétekkel, hegyekkel és völgyekkel. Amikor egy szeretett kisállat meghal, erre a szépséges vidékre kerül, ahol mindig van elég enni- és innivaló, az idõ pedig langyos tavaszi napokra hasonlít. Az öreg és törékeny állatok itt megfiatalodnak, és egymással játszanak, elégedetten és békességben. Mindössze egyetlen dolog hiányzik. Nem lehet velük az a bizonyos személy, aki annyira szerette õket a földön. Úgyhogy csak szaladgálnak és játszadoznak, míg egyikük egy szép napon abbahagyja a játékot, és felnéz. Az orra hirtelen megremeg... A füleit felcsapja... Szemeit kimereszti...És akkor meglát minket, és hirtelen rohanni kezd, el a többiektõl. A karunkba kapjuk és szorosan átöleljük. Arcunkra újabb és újabb nedves puszikat kapunk, és végre újból hû kedvencünk szemébe nézhetünk. Azután együtt átmegyünk a szivárvány alatt, hogy soha többé ne váljunk el egymástól.
Nem ég érte gyertya

Zokni kb. július 17-én született, egyelőre ismeretlen nemű kiscica; 2 naposan hozták be hozzánk. Tatabányán, az út szélén találták; még a köldökzsinór is rajta volt. Fekete, fehér zoknikkal. Szeptember vége felé vihető el.

Szegény kicsi Zokni cica Deniz(pót mama) gondos ápolása/szoptatása ellenére ma(2007.07.24.) reggelre meghalt. 7 napot élt.


Csipetke július 23-án a Cházár András utcai iskola kertjébe dobták be. Testvére teteme mellett sírdogált a tűző napon, teljesen kiszáradva. 2007. június 20-a körül születhetett, fekete színű nőstény kiscica, félperzsa jellegű. Mellső lábain határozottan hosszú a szőr és a szőrszálak vége fehér; igazi különleges cica lesz. Nagyon életrevaló, egyedül ki tud mászni a fürdőkádból és torkaszakadtából ordít. Parazitamentesítésen átesett; ha egészséges és nem jön ki rajta semmi betegség, augusztus 13-án kaphatja meg első oltását.

Csipetke cica ma(2007.07.25.) reggelre meghalt. :( Nem tudjuk, miért, azon kívül, hogy csontsovány volt szegénykém és rengeteg féreg jött belőle.


Azúr cica 2007. májusi születésű, félhosszú szőrű, orosz kék jellegű kandúr kiscica. Csontsoványan találták egy kertbe bedobva; jelenleg kezelés alatt áll. Oltásai után vihető majd el.

Azúr állapota nem javult, egyre lehangoltabb lett és nem akart enni, ezért augusztus 1-én kórházba szállítottuk, ahol sokáig is infúziózták.

Azúr a kezelés ellenére nem lett jobban; augusztus 4-én elhunyt.
Nem ég érte gyertya

Imádunk Gina!Hiányzol.
Nem ég érte gyertya

A hű társam mindig rám vigyázott még éjszaka is...
Nem ég érte gyertya

A hű társam mindig rám vigyázott még éjszaka is...
Nem ég érte gyertya