Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Drága Édesanyámnak! (Csöppemnek)
Ha nincs bekapcsolva az eszem, még 
mindig nem tudom felfogni, hogy drága csöppem
Nem ég érte gyertya

Kicsi szívem nagyon hiányzol nekünk nagyon rossz nélküled örökké a szívünkben élsz.Csillagok közt élsz már angyalkák közt jársz s onnan figyelsz mi ránk kicsi szívem Szoffikánk.Te voltál a mindenem a legjobb barátom nagyon hiányzol szinte a beteged vagyok lelkileg teljesen összeomolva remélem látsz minket onnan fentről és azt is látod hogy azóta egyedül vagyok.Nagyon szeretlek egyetlen kislányom örökkön örökké.
Nem ég érte gyertya

Örökkön élni fogsz ,drága kis bőlcs ártatlan lélek mindannyiunk szívében. 
Kis sziget voltál ,egy testvér . Egy kis állat bőrébe bújt igaz barát kit sosem feledünk és emlékét örökkre megőrizzük. Amíg nem találkozunk ismét az égiek birodalmában.
Nem ég érte gyertya

Emléked örökkre őrizzük.
Nem ég érte gyertya

Ha szárnyaid helyett kezed lett volna, átöleltél volna minket.
Azt a feltétel nélküli igaz szeretetet kevesen kapják meg,amivel megszépítetted a mindennapjainkat.

Azt mondják sokan:
-Csak egy oktalan állat - nem tudják mit beszélnek !

IGAZI CSALÁDTAG VOLTÁL !
NAGYON HIÁNYZOL !
Kati és Zoli
Nem ég érte gyertya

Édes kicsi Tomicica!
Nagyon szeretlek, és köszönök neked mindent amire tanítottál. Köszönöm az együtt töltött időt. Nagyon gyorsan éltél kicsim:-) Tudod ugye, hogy mit értek ezalatt? Engedtelek bóklászni kedvedre, igazi cica életed volt. Ha menni akartál, mindig engedtelek, de ha elfáradtál a hosszú cicautadon, akkor puha ágyikó, finom falatok és szerető gazdi várt rád. Kipihented a fáradozásaidat, begyógyítottad a harcban szerzett sebeidet, feltöltődtél szeretettel, és mentél is tovább, élni a kis cica életed. Vérbeli kandúr voltál, ebbe nem szóltam bele, nem akartam elvenni ehhez való Istenadta jogodat, nem csináltam szobacicát belőled. Azt hittem jó az, ha úgy éled az életed ahogyan te azt szeretnéd, ahogyan elrendeltetett. Sajnos, ez lett a nagyon gyors eltávozásod oka is. Nem tudtalak megóvni attól, ami veled történt. Még ma sem tudom elhinni, hogy az én gyönyörű és egészséges cicám már nincs velem. Ennek ellenére egyetlen vigaszom az, hogy amíg éltél, igazi, boldog cica életet éltél. Kicsim nagyon hiányzol, és nagyon szeretlek még mindig:-) De elengedtelek, mert menned kell tovább, nem láncolhatlak magamhoz. Menj életem tovább a te utadon, és tégy másokat is boldoggá. Fény kísérje utadat drága kicsi Tomikám!
Nem ég érte gyertya

A Világ legokosabb magyar vizslája
Nem ég érte gyertya

NAGYON HIÁNYZOL.... :(((
ÖRÖKKÉ A LELKEMBEN FOGSZ ÉLNI!!! :(((((
 
Lányod Stefi
Nem ég érte gyertya