Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Nyugodj békében, soha nem felejtelek el.
Nem ég érte gyertya

Cirmikém! Olyan sok boldog évet töltöttünkegyütt, annyi örömöt, szeretetet adtál, és most egy kamion ennek egy pillanat alatt véget vetett. Soha nem felejtünk el, légy boldog odafönnt, már biztos találkoztál Buksival, és Csutival, szeressétek ott továbbra is egymást, és vigyázz föntről az ittmaradt testvéredre, enyhitsd a fájdalmát, mert nagyon hiányzol neki is!!! Légy boldog Cirmikém, soha nem felejtünk el, szivünkbe örökké élni fogsz! Szerető gazdid, és a négylábuak!
Nem ég érte gyertya

Te voltál az első, de örökre a fajtád rabjává tettél. Emlékezünk rád!
Nem ég érte gyertya

Szép voltál, nagyon szép, és kedves, sose koldultál, nem kellett neked, amit mi ettünk, békén feküdtél minket nézve, dorombolva. Túléltél mérgezést, betegséget, és végül mégis el kellett menned. Csak remélni tudom, hogy segíthettünk valamelyest elviselni a kínt, melyet éreztél. Jöjj vissza hamar, nagyon hiányzol!:(
Nem ég érte gyertya

Nyugodj békében!
Nem ég érte gyertya

Sajnos Csillagot sem sikerült megmentenünk.
2 Gyertya ég érte

Nekem minden kutya halála fáj , nekem minden kutya szenvedése fáj.Félek , hogy egyszer elmegy kutyuskám.Minden nap félek , úgy kelek fel.Mindennnap rettegek úgy fekszek le.Édes kutyusom még csak 6 éves , de bármikor megtörténhet...Pongó!Soha ne menj el!Kérlek , légy velem!
Nem ég érte gyertya

Nagyon szerettelek, hiányzol. Igazságtalan a sorstol, nagyon-nagyon, hogy csak 3,5 évet hagyott.....
3 Gyertya ég érte