Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Édes, kicsi kutyám! 
Hogy mit jelentesz nekem... 
Azt eddig nem tudtam, csak most, 
Hogy már nem vagy velem. 

Szomorú, bús napjaimba 
Te hoztad a fényt. 
Úgy hiányzol most, 
Mint még soha még!
Nem ég érte gyertya

Drága kiscicám 2013. november 10-én fél 8-kor örökre elaludtál és most már a cicamennyországból vigyázol ránk! :-( 16 évig életem része voltál, tanúja voltál felnőtté válásomnak. Este együtt feküdtünk le, reggel együtt keltünk. Amikor nem éreztem jól magam, te odabújtál hozzám, dorombolásodtól és hízelgésedtől egyből jobban éreztem magam! De sajnos most már nem vagy mellettem, csak az vigasztal, hogy szép hosszú életkéd volt!!! Bocsáss meg, hogy nem tudtalak megmenteni, de nem hagyhattam, hogy tovább szenvedj. Mindenemet odaadnám, a lehetetlent is megpróbálnám, hogy újra itt lehess velem. 
Nyugodj békében drága kiscicám, álmodj szépeket! Most már a cica mennyországból vigyázol ránk! Örökké a szívünkben fogsz élni és hiányozni fogsz az egész családnak és a testvérkédnek Durcinak is! :-( Gyászoló gazdikád
Nem ég érte gyertya

Hiányozni fogsz :(
Nem ég érte gyertya

Nyugodj békében Drága Fifi!!!!
Mindig emlékezünk rád!!!
Nem ég érte gyertya

Tiéd a csend és a nyugalom,miénk a könny és az örök fájdalom!
Nem ég érte gyertya

Drága kis cicám  :(
Nem ég érte gyertya

Drága Bagirám, édes Kiscicám! Szeretettel teli kis cicalelkedet a Jóistenke magához szólította 2013. november 25-én hajnali 4 órakor, betölthetetlen űrt hagyva magad után. 15 évig életem része voltál, bearanyoztad mindennapjaimat dorombolásoddal, hűségeddel, hízelgéseddel, tanúja voltál felnőtté válásomnak, meg sok mindennek. Bocsáss meg, hogy nem tudtalak megmenteni, de nem hagyhattam hogy tovább szenvedj. Mindenemet odaadnám, a lehetetlent is megpróbálnám, hogy újra itt lehess velem.
Nyugodj békében drága kis cicám, álmodj szépeket! Örökké hiányozni fogsz! :'( Gyászoló gazdikád
Nem ég érte gyertya

Isten nyugosztalja a két bézs Mops kiskutyánkat. Játékos ragaszkodó, kimagaslóan intelligens házi kedvencünk volt mind a kettő. Nyugodjon békében Frank és Tündér.
Nem ég érte gyertya