Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
   
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Egyetlen gyönyörűséges kiskutyám amíg csak élek emlékeimben és a szívemben őrizlek. Millió  nagy cuppanos puszi a kis nozmányodra Drágaságom! 

„Egy jó kutyának, halála után, a legjobb helye a gazdája szívében van.”
 Lampman, Ben Hur
Nem ég érte gyertya

Sajnálom, hogy elmentél. Nagyon hiányzol :( R.I.P. Drága hörcsögöm :((
Nem ég érte gyertya

Csillagok közt élsz már angyalkák közt jársz s onnan figyelsz miránk kicsi szívem Kiwike
Nem ég érte gyertya

nézlek és nem értem hogy miért de most már együtt vagy a kislányoddal ketten néztek ott fent nagyon sajnálom kicsim
Nem ég érte gyertya

nagyon szerettelek móki , hűséges , jóbarát voltál, sőtt inkább családtag. nem érdekel hogy csak egy kishörcsög voltál, nagyon szerettelek , és mindig is szeretni foglak picur :). szép életkort éltél meg egy hörcsöghöz képest. talán ez az egy dolog vigasztal, na meg az, hogy szeretetben, bőségben nőttél fel, pöttöm korodtól, szép, kifejlett állat korodig. 2 -és fél éve volt mégeggy hörcsögöm, azt is mókinak hivták, ugy gondoltuk anyával ,hogy ez a név cuki, és helyes (tehát hörcsöghöz méltó). remélem jól ellesztek odafent , a menyországban . és ne feledd kicsi móki mindig is szeretni foglak/fogunk.   MÓKI  emlékére, :  ÉN, szerető gazdád, és ANYA . aki szintén szeretett a maga módján :). NYUGODJ BÉKÉBEN
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

Örök barátsággal..
Nem ég érte gyertya

Pótmami:

A Sors -sajnos-csak 2 közös hónapot adott nekünk, de az Mindkettőnknek egy Isteni áldás volt. Annyira kedves, szeretni való és szeretni tudó kutyus voltál, hogy megszakad Érted a szívem, sosem feledlek el. Kérlek, keresd meg a Dani, Pacsi és Turmix kutyákat, ők is az én szeretteim voltak. Míg én is megjövök, ők lesznek a barátaid. 

Gazdika:

Az élet gonosz játékot űzött velünk 6 év szeretetben eltöltött év után,el vett tőlem!!Te voltál nekem a vigaszom,a barátom,a szépséges kislánykám. úgy sajnálom,hogy nem lehettem veled az utolsó órákban!! Bocsáss meg nekem,kérlek!!!Remélem boldog vagy ,és sok barátod van!! Keresd meg Ryan kutyust,most ment utánad,egy hete.Legyetek barátok!!! Drága szépségem,búcsúzom tőled!!
Nem ég érte gyertya