Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra

Nem ég érte gyertya

A legjobb rendörkutyától búcsúzom.Nyugodj békében öreg haver!A mi szívünkben mindig élni fogsz,mint a tyúktolvaj,vagy mint az egyik legjobb barát..Ölel téged Léna,Hektor,Lesszi,Lizi és az összes többi kutya/ló barátod.
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

Nincs rá szó, hogy elmondjam, mennyire hiányzol, hogy mennyire sajnálom, hogy idő előtt el kellett búcsúznunk. Remélem, hogy jó gazdád voltam. Bocsásd meg, ha nem láttam és nem ismertem fel, mire lenne szükséged, mivel segíthetnék. Köszönöm a napokat, amiket színessé tettél jelenléteddel. Köszönöm, hogy megajándékoztál azzal a csodával, amit a kutyus-gazdi kapcsolat jelenthet. Ha tényleg létezik élet, ezen az anyagi világon túl, remélem majd ott is velem leszel. Addig is hiszem, hogy ott ugrálsz mellett, mikor a gyerekeknek ajtót nyitok; mellettem sétálsz az utcán; megnyalod arcom, mikor szomorkodom; és ha lefekszem, a lábamhoz kuporodsz, így alszunk békésen.  Nagyon-nagyon szeretlek.
Nem ég érte gyertya

Drága Rexim!!!
Szívem hasad meg hogy nem lehetsz velünk annyira szerettél minket és mi téged!!!Annyira okos,hűséges, kedves voltál!!Nagyon szeretlek drágaságom!!!örökre a szívemben maradsz!!
Nem ég érte gyertya

Barát:Igazi Őrző-védő kutyus voltál,tele erővel,vidámsággal.Gonosz,ostoba emberek által itt hagytál bennünket,mert valaki úgy gondolta,hogy őt zavarod!Nagyon hiányzol mindenkinek,reméljük most már jó helyen vagy és sok barátod van!Keresd meg Missy kutyust játszatok sokat,egyetek sok finom nasikát!Búcsúzom tőled!
Nem ég érte gyertya

 	A kutyák lénye leírhatatlan...elmondhatatlan kötelékkel kapcsolódnak az emberhez. Egy szemvillanás alatt képesek bebújni az ember szívébe, és a velük töltött idő örök élmény marad, amelyből még csak visszagondolva is táplálkozhatunk, erőt meríthetünk, hiszen a szeretetet és világosságot úgy árasztják magukból, akarcsak az angyalok!
Reményt, jövőt, boldogságot, vidámságot hoznak az életunkbe, es megnyitják a lelkünk olyan bugyrait, valamint olyan érzések megélésére késztetnek minket, amelyekről magunk sem tudtuk, hogy léteznek, magunk sem gondoltuk, hogy mi ilyen érzések megélésére képesek lehetünk. A legcsodálatosabb teremtményei a Földnek!
Ezért bizton állíthatom, hogy a kutya nélküli élet nem élet, hiszen valami/valaki mindig hiányozni fog, és ezt az űrt csak ők tudjak betölteni.
Elveszíteni őket oly fájdalom, mintha csak egy darabot vágtak volna ki a szívből...mardossa, tépi, cibálja az szívet és az elmét is, és csak folyton azt kérdezzük miért?
De nem szabad elégedetlenek lennünk, hiszen emlékük örökké él bennük, az együtt töltött idő míg élünk megmarad, belénk égett! Nem felejtjük el azt a feltétel nélküli szeretetet, amit tőlük kaptunk.
Nekünk csak 10 nap jutott drága Happyke életéből, de az egyik legboldogabb 10 nap volt az életünkben.
Csak ennyit adhatott nekünk, es ezt is értékelni kell, és szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy ismerhettük, es a napjaink részese volt!
Most már az örök vadászmezőkön szaladgál boldogan, ahogyan az a nevéhez méltó!
Már nem kell többé szenvedned! Szívünkben örökké élsz!
Nyugodj békében Happyke! Nagyon szeretünk!
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya