Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra  

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Leila örökké a szívünkben élsz tovább. Gondolj ránk oda fentről! Szeretünk! Te voltál a világ legjobb kutyája.
Nem ég érte gyertya

Életemet adnám hogy egy percre még magamhoz szoritsalak!sose gondoltam volna hogy ilyen hamar itthagysz engem a mely depresziommal ami csak erosodott az elvesztéseddel! Nagyon szeretlek remelem boldog vagy oda fent aztse bánnám már ha mindent szet szednél ahogy tetted mindig csak legyel itt!imadtam veled furdeni es enni vigyazz magadra!
Nem ég érte gyertya

Tóbikám most már Denisszel és Mancsikával vagy. Ennyi jutott, két év.
Nem ég érte gyertya

Te voltál az első kiscicám. Annyira hiányzol, hogy belepusztulok
Nem ég érte gyertya

szeretett Buksinknak örökre a szívünkbe fog élni míg világ a világ
Nem ég érte gyertya

DRÁGA PIPIKE NYUGODJÁL SZERETETBEN ÉS  BÉKÉBEN
Nem ég érte gyertya

Nyugodj békében!
4 Gyertya ég érte

Ezt sem volt időm kiposztolni, most mégis megteszem, mert hátha eljut néhány emberhez, aki ezt (és a másik hivatkozott posztot) olvasva nem öli meg a kutyáját. 
Múlt hétvégén kaptam egy hívást a kisebbség által lakott lakóövezetből, hogy egy kiskutya, aki bement hozzájuk, rosszul van, szeretnék, ha elmennék érte. Az általuk elmondottak szerint hiába kínálják enni- és innivalóval, nem fogad el semmit. Amikor odaértem a kölyökkutyáért, láttam, hogy a helyzet sokkal rosszabb, mint hittem. A kölyköt öntudatlan állapotban hozták ki, idegrendszeri tüneteket produkált, azonnal kocsiba tettem és vittem az ügyeletre. Vizsgálat közben újra felhívtam a bejelentőket, hogy megpróbáljuk kideríteni, hogy mitől került ilyen állapotba, és a következőket tudtuk meg. Reggel a család teraszára tévedt a 6-7 hetes körüli kis bull, akinek a sírdogálását hallották meg. Próbáltak neki enni adni, de nem fogadta el, tovább sírt. Adtak neki fájdalomcsillapítót! Milyet? Panadolt. Azaz megmérgezték. Mivel sok idő telt el a gyógyszer beadása és orvoshoz kerülése között, nagyon rossz eséllyel kezdtünk küzdeni a pici kutyáért. Minden lehetséges kezelést megkapott, hazavittem, de még az este folyamán meghalt. A történet része, hogy a kiskutya vizsgálatakor kiderült, hogy felső állkapcsán az összes szem- és a két metszőfog ki volt törve. Nem akarom elképzelni, hogy hogyan történt, nyilván ezt követően ment be a mérhetetlen fájdalomtól sírva segítségért a bejelentőkhöz. Nyilván ezért nem fogadta el az elétett ennivalót, hiszen hogyan tudott volna enni. A kölyök elképesztően sovány volt, hemzsegtek benne a bolhák. Ennek a kölyöknek meg sem szabadott volna születnie. Ennek a kölyöknek biztos, hogy vannak/voltak testvérei. Meddig kell még végignézni ezeket az értelmetlen szenvedéseket és halálokat? 

https://youtu.be/VIH6w0nqnnQ

https://www.facebook.com/photo?fbid=179033497983807&set=a.174912031729287
28 Gyertya ég érte