Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra  

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Drága Gyönyörű Luká!

Örökké szeretünk, édes, okos, kedves Szépséges Cicukánk!!!

Borzasztóan hiányzol!!!!
Laura és   Anya


“Sohasem veszíthetjük el, amiben egyszer örömünket leltük. Mindazok, akiket mélyen szeretünk, részünkké válnak.” (Helen Keller)

Van, akinek az a sorsa, hogy örökké a szívedben maradjon, még ha távozik is az életedből.

Becca Lee

A szeretteink sosem halnak meg. (...) Bennünk élnek tovább úgy, ahogy mindig is éltek. Mi óvjuk a fényüket. Ha élénken élnek emlékeinkben, így is képesek nekünk utat mutatni, mint a rég kihunyt csillagok fénye, amely ismeretlen vizeken is segíti a tengeren való tájékozódást. Ha már nem gyászolunk, és odafigyelünk rájuk, képesek megváltoztatni az életünket... azaz megváltoztatnak minket.

Matt Haig

A legrosszabb dolog a világon az, ha elveszítjük azt, akit szeretünk. Olyan, mintha egy láthatatlan verembe esnénk, és csak zuhannánk, zuhannánk és sose lenne vége. A világot ugyanis azok teszik barátságos és biztonságos hellyé, akiket szeretünk, és ha hirtelen örökre eltűnnek, semmi sem tűnik többé barátságosnak és biztonságosnak.

Matt Haig

A közkedvelt mondás, hogy
Nem ég érte gyertya

Drága Kavics!

Nem hallhatjuk többé szöszmötölésedet, rágcsálásodat, puttyogó hangodat. Ahogy nyílt ki a hűtő, vagy hallottad a zöldségek aprítását, a szénás- és tápos zacskó zörgését, türelmetlenül puttyogva vártad, hogy megkapd az ennivalódat. Nagyon jópofa kis tengerimalac voltál. Okos, és mókás. Anna is nagyon szeretett téged. Januárban lettél volna 5 éves. Remélem boldog életed volt velünk, és amikor a kezeim közt szuszogtál utoljára, remélem érezted, hogy szeretünk.
Hiányzol Kavics koma. Isten Veled!
Sokat gondolunk rád: Betti, Feri, Anna
Nem ég érte gyertya

Mircike nagyon akartál velünk élni, bátor, erős cica voltál. Tudod, hogy mennyire szeretünk, és Te is szerettél. Most  már együtt játszol megint szeretett tesókáddal Sutyikával és Mamikátokkal. Nyugodj drága kis lélek békében, már nem fej semmi. Szeretünk
Nem ég érte gyertya

Nincs még egy olyan tragédia az életben, mint egy gyermek halála. A dolgok sosem jönnek úgy rendbe megint, mint azelőtt.
Nem ég érte gyertya

Odafenn az Angyalok várták kicsi lelked,
hófehér gúnyában lesték érkezésed.
Emelt fővel távoztál erről a világról,
emléked őrizzük mindannyian a távolból.
Neked most odafenn nem fáj már az élet,
szabadon és felhőtlenül rohangálhatsz végleg.
Szeretve leszel az angyalok által,
kicsiny lelked boldogságban úszhat majd az árral.
Isten Veled édes!
Nem ég érte gyertya

Drága kiskutyám! 
Nagyon boldoggá tetted az életem napjait!
Köszönöm neked ezt!
Nyugodj békében!
Nem ég érte gyertya

2019 június 4- e! Ég veled drága pöttyim, morgom, gombócka! Sosem felejtem benneteket, köszönöm ,hogy voltatok nekem! Szívem szakad meg ertettek 2019.julius 9. Ég veled drága bundás kutyám! Már a kis barátaiddal vagy fent! Vigyázzatok egymásra!nagyon hianyzotok!🐕🐾🥀🥀😅😥😥😥😓😓😓😓😢😢😭😭 köszönöm,hogy a kutyaim voltatok! Kicsi pottyikem, a szívem szakad meg értettek! Vigyázzatok fent egymásra, ahogy itt a földön tetettek! Halálom napján sem felejtlek benneteket! Mirmur cicara is vigyázzatok! 2- kis kölyök született pottyikem július -6- an ,de már nem lehetsz az apjuk! Úgy fogjuk szeretni mint benneteket! Pottyike lett a neve a fiúnak,mint neked volt! Gyönyörűséges kutyaim, boldogok legyetek!!!!! Ég veletek!!!😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😓😓
Nem ég érte gyertya

Köszönöm hogy velem voltál, és sajnálom hogy nem vettem észre hogy beteg vagy. Remélem a szivárványhídon túl szabadon repkedsz, és barátkozol. Remélem boldog és nyugodt vagy odaát. Köszönöm hogy ilyen jó kismadár voltál. Nyugodj békében Avalanche.
Nem ég érte gyertya