Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Drága Csütike! 

Te voltál az első cicus, akit közel engedtünk magunkhoz. Bár van másik cicusunk, kellet pár év, hogy feldolgozzuk a halálod. Tudom, hogy nem bánod és te is ezt akarnád. Hiányzol, örökké az emlékeimben élsz!!!
Bánt, hogy szenvedtél és én nem tudtam rajtad segíteni, de ez a jövőben nem lesz így. Nyugodj békében te hófehér szépség!
Nem ég érte gyertya

Nagyun szeretünk még mindig drága Tanis, nem bírjuk megemészteni hogy elmentél és itt hagytál minket!!!! Nagyon sajnáljuk hogy így kellett meghalnod! Ugye vigyázol főleg tesómra Tamásra hisz nagyon szeretitek egymást, mi is vigyázunk rád. Gyere vissza hiányzol, szeretünk mindannyian!!!
Lujzi
Nem ég érte gyertya

Szia Pici Egyetlen Zebra Hörim!

Annyira sajnálom hogy nem voltam itthon amikor ez a tragédia történt, tudom az én hibám, ha itthon vagyok, ez nem történhetett volna meg veled, és biztosan nem hagyom nyitva az ajtót, és Mill nem kapott volna el!
Tudom ezt sosem bocsájtod meg nekem!
Annyira hiányzol, te voltál a kapocs a többiek között, olyan kis okos, édes barátságos voltál!

Sose felejtelek el! Nagyon szeretlek!
Millió Csók: Lilpók, Pam
Nem ég érte gyertya

Sajnálom, hogy elmentél, és hogy nem nőhettél fel sohasem, hogy nem adhattam meg neked egy boldog felnőttkort. Nagyon hiányzol a nap minden percében. Örökké hatalmas szerettettel gondolok rád!
Nem ég érte gyertya

Nagyon hiányzol kicsi lányka!
Nem ég érte gyertya

       EMLÉKED ÖRÖKKÉ ÉL!
Nem ég érte gyertya

       EMLÉKED ÖRÖKKÉ ÉL!
Nem ég érte gyertya

Örökké szívünkben élsz, muki! Tudjuk, hogy tesód elvesztésébe, Bogi halálába betegedtél bele. Bocsáss meg, hogy azon a hétvégén fontosabbnak tartottunk bizonyos dolgokat, minthogy téged elvigyünk orvoshoz! Remélem mindent megkaptál tőlünk, amire szükséged volt. Mindenkinek hiányzol, soha nem felejtünk! Mami, Pótmami, Nagymami
Nem ég érte gyertya