Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
2002-ben született rottweiler keverék ivartalanított szuka; nagyon barátságos, bújós, de állandó gyógykezelést igényel.2006 márciusában betegsége szövődményeként bélelzáródás alakult ki nála; bár a műtét sikerült, szegény Juci másnap eltávozott. Nagyon megszerettük, hiányozni fog mindnyájunknak.
1 Gyertya ég érte

Emléked örökké bennünk él.
Nem ég érte gyertya

Drága kis Boby kutyusom!

Még mindig rettenetes hiányzol, habár tudom, hogy jól érzed magad az
Nem ég érte gyertya

Szeretlek!!!
Nem ég érte gyertya

Hosszú állatorvosi kezeléseken és rengeteg fájdalmon keresztűl mentél,  2005. február 17-én vittelek utoljára az állatorvoshoz, ekkor elaltattunk.
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

Szeretlek Dzsoni, majd fönnt várj meg és játsszál sokat nagymamával.Nagyon szeretlek, legyél boldog és nagyon jó!
Petra
Nem ég érte gyertya

Ő a Soproni Mengele egyik áldozata. Már a Misina Természet-és Állatvédő Egyesületnél volt amikor feladta a harcot.

Sajnos Koppányt csütörtök reggel(2006.04.06.) tényleg élettelenül találtuk a kennelben. Nem tudjuk mi történhetett vele. Ő volt a legkedvesebb az egész társaságból. Verekedésnek nem láttuk nyomát és addig sem voltak ilyen jelek. Legkorábban a jövő hét közepére várjuk az orvosi vizsgálat eredményét Pestről. Sajnos, akármennyire is sajnáljuk és megdöbbentünk rajta, bármikor előfordulhatnak ilyen esetek, hiszen fizikailag és pszihikailag is nagyon gyengék. Bár az is igaz, hogy meglepően baátságosak és érdeklődőek kezdenek lenni. Ilyen szempontból sokkal rosszabbra számítottunk, de az egyéni tragédiák mindig fájdalmasak és megdöbbentőek. Próbálunk a továbbiakban is minden lehetségeset megtenni értük és minél jobb körülményeket biztosítani számukra.


Emlékezzünk rá. Végre kapott egy esélyt, de ő ezt nem tudta. Még előtte állt az egész élet, de ő már nem bírta, feladta a küzdelmet. Nem bírta az egész napos harcot az életért. Belefáradt a reménykedésben. Nem tudta, hogy egy jobb élet vár rá. Nem tudta, hogy most már mindenki mellette áll. 

Ennek miért kellett megtörténnie? Örs András felelőtlenségének köszönheti ezt. Le Örs Andrással, le vele.

Emlékezzünk Koppányra együtt.
1 Gyertya ég érte