Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Örökre velünk maradsz kis csápoló tipi topi Lilkónk. Soha nem felejtünk. Nagyon szerettünk, és köszönjük azt a sok örömet, amit nekünk okoztál. Nyugodj békében.
Nem ég érte gyertya

,,Leállt a szív,mely értünk dobogott,
Pihen a két szem,mely értünk ragyogott.
Számunkra te sosem leszel halott,
Örökké élni fogsz,mint a csillagok.
Nem ég érte gyertya

Drága Fibike!

Köszönjük,hogy velünk voltál,hüséggel,sok sok szeretettel.
Emléked örökre megmarad.
Nem ég érte gyertya

Te voltál a világ legégetnivaló rosszasága. Mégis, pont ezért a szívünkhöz nőttél. Többé már nem sértődsz meg, ha nem ehetsz az ebédünkből, nem eszed degeszre magad (imádtál enni), nem jössz elénk a kapuban, nem kísérsz az utcán, mint egy hűséges eb, nem toporogsz türelmetlenül gyömöszért, nem követsz mindenhová, nem próbálsz elcsenni finom falatokat, nem kell éj közepén leszedni a függönyről, nem foglalod le magadnak kedvenc fotelemet, nem nyávogsz a fülembe hajnalok hajnalán. NYUGODJ BÉKÉBEN!
Nem ég érte gyertya

Akiknél olvasom, hogy soha nem feledünk... Hogy Te voltál a leghűségesebb társ...Hogy mindig velünk maradsz... És látom, hogy soha egy gyertya sem ég értük. Hát most égjen, és égjen ezentúl, hiszem, hogy számukra is van egy jobb világ,de kell nekik az itteniek szeretete is.
4 Gyertya ég érte


Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya