Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Drága Kiscicánk!

Emléked örökre élni fog szívünkben, nagyon fogsz nekünk és testvérednek is hiányozni. Fogjál sok egeret és madarat odafenn, ahogy itt is tetted!
Nem ég érte gyertya

Itt vagyok Gazdi nézek az égből. Majd idefentről vigyázok Rád. Könnyeiddel én simítom arcod. Eljut majd hozzám minden imád, itt vagyok Gazdi ne félj jól vagyok. Testem elhagytam, de a lelkem szabad.   Felhőről -felhőre ugrándozva egy csodás világ felé haladok, ahol nincs kín, bánat, égő fájdalom, csak szeretet és mennyei fény.  Itt vagyok Gazdi és egy Nap sugarán eljövök hozzád minden nap. Én lelked érintem, álmod vigyázom őrködni fogok léted felett s örömmel nézek vissza a múltra hiszen annyira jó volt veled. Itt -vagyok Gazdi suttogó szélként harmatcseppként egy fűszál hegyén. Szíved ha dobban velem lüktet ezért amíg élsz: ITT LESZEK ÉN!!!!
Nem ég érte gyertya

Édes kicsi Mókikánk emléked szívünkben örökké élni fog!
Játssz sokat a kutyamennyországban!

Szeretünk
Apa, Anya, Berni, Niki, Lackó, Gyurmi
Turbi, Luci, Bobcsika
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

Nyugodj békében Drága kis Dancsikánk,az egész család Szeretett kiskutyája...Nagyon Hiányzol s Szivünkben örökké élni fogsz...
Nem ég érte gyertya

Kutyamennyországban futkosol Aprokával/kislányoddal/ Mano/Apukaddal/
Örokké Szeretni Fogunk Benneteket
Nem ég érte gyertya

Elmentél, de a szívemben örökké élsz. Soha nem felejtelek el. Te voltál a legjobb négylábú a világon, kis kutyám. Nem értem, miért hagytál, miért kellett elmenned. Szerető gazdid: Lilla❤
Nem ég érte gyertya

Drága cicám mindig szeretni foglak és nagyon hiányzol.
Nem ég érte gyertya