Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Bandi 8 hónaposan került be az Illatos útra. Nagyon helyes, barátságos kissrác volt, mégsem kellett senkinek... Hosszú heteket húzott le bent. Gyanítottuk, hogy oltatlan, ezért kapott szérumot, de ezzel sem tudtuk megmenteni az életét. 
Olyan hirtelen és gyorsan tört ki rajta a szopornyica, hogy lépni sem volt időnk. Kozma doktor felmérte a helyzetet, azt ajánlotta várjunk szerdáig, addigra eldől megmarad-e, kezeli a bevitt gyógyszerekkel. Bandi olyan elesett volt, hogy nem tudtuk bent hagyni, kivittük kórházba, hátha a nyugodt környezet, a rendszeres látogatás segít átlendíteni a holtponton. Sajnos Kozma doktor diagnózisa helyes volt, Bandi 2004 augusztus 18-án, szerda reggel már nem ébredt fel.
2 Gyertya ég érte

Fincit a XVIII. kerületben fogták be. Gyönyörű szép, különleges színű, kedves, okos, fiatal kutya volt. Nem terveztük hogy kihozzuk, mert jó esélye volt gazdát találni magának, mi másik két kutyának foglaltunk le helyet a klinikán, de az egyiket a saját gazdája kivitte, igy a felszabadult helyre gondolkodás nélkül Fincit költöztettük ki. Kicsit lázas volt első nap, de ez elmúlt és napokig nagyokat sétált, jókedvű volt. Hirtelen lett lázas, levert. Azonnal megkezdték a kezelését, de rohamosan romlott az állapota. Az első lázgörbe után kicsit jobban volt, de hiába reménykedtünk, a javulás csak átmeneti volt. 2004 október 22-én már olyan rosszul volt, hogy el kellett engednünk.
2 Gyertya ég érte

Izabella királykisasszony és Béla királyfi 4 hónaposan került be az Illatos útra 2004 október 19-én. Két megszeppent apróság, akik egymásban tartották a lelket. Izabella megdöbbentően hasonlított Figóra, Meggyes nem is birta nézni, kihozta őket. 
A kölykök már akkor betegek lehettek amikor bekerültek, mert mind a kettő csont sovány volt. A hiábavaló küzdelem nem tartott sokáig. Előbb Béla királyfi adta fel, pár nappal később Izabella királykisasszony is követte a szivárványhídon át.
2 Gyertya ég érte

Ördi a kölykeivel, és a szomszéd kutyával együtt került be az Illatos útra. Elkobozták őket, mert nem volt rendes kerítés, és a kutyák rendszeresen az utcán voltak. A párját hamar örökbefogadták, Ördi bentmaradt. 
Amikor a kölykök elkerültek mellőle kihoztuk ezt a kedves, bújos kutyát. Nem tolongtak érte a gazdijelöltek, igy amikor helyreállt a hormonháztartása a kölykök után, akkor ivartalanítottuk. 
Sajnos Ördi benne volt az egy ezrelékben, akiknél a műtétnek szövődményei lehetnek: a műtét után egy nappal rosszul lett, és 2004 júlis 19-én itthagyott minket.
2 Gyertya ég érte

Carlos senkinek sem hiányzott, amikor 2004 április 21-én elment. Betegen, több nyilt sebbel került be az Illatos útra, ahonnan még aznap orvoshoz vittük. Folyamatos kezelés mellett időnként javult az állapota, aztán megint visszaesett. 
Talán ha valaki visszavárja, reményt ad neki, akkor nem adta volna fel, de igy nem volt ereje küzdeni. Három hét után végleg feladta.
2 Gyertya ég érte

Maci az ismeretlen kutya... Gazdája adta le az Illatos útra. A szomorú, visszahúzódó kutyát senki sem vitte ki, pedig nagyon szép volt. 
Már taknyos volt, mire ki tudtuk hozni, bár akkor még reménykedtünk, hogy csak kennel köhögés, hiszen felnőtt kutya... 
Nem volt szerencséje, gazdája nem oltatta, így nem úszta meg ennyivel. Időnk sem volt megismerni olyan gyorsan vitte el a szopornyica. 2004 július 5-én örökre elaludt.
2 Gyertya ég érte

Fájó szívvel búcsúzik Tőled szerető családod és Kenneltársaid, a Te családod! A Mennyországban biztos találkozunk, ott újra együtt leszünk! Sajnos betegségeden- bárhogy is igyekeztünk mindenben segíteni- már nem tudtunk. Köszönjük Neked, hogy hosszú éveken át szeretett samoyedünk Voltál!

whitesiberian.fw.hu


NYUGODJ BÉKÉBEN!
Nem ég érte gyertya

Drága ÉDES KISKUTYÁM! Te Voltál Életem első samoyedje, sok mindenen mentünk keresztül! Soha nem látott fájdalom volt szívemben, mikor tragikus körülmények között (darázscsípés) elveszítettelek! Emléked leszármazottaidban Örökké élni fog! A Mennyországban találkozunk és újra együtt leszünk!  Fájó szívvel búcsúzik Tőled az Egész Család!

whitesiberian.fw.hu

NYUGODJ BÉKÉBEN!
Nem ég érte gyertya