Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Örökké hiányozni fogsz... :'(
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

Hiányzol...
Nem ég érte gyertya

Fénylő gyertyák, fényes csillagok, egy életet újból elhívtatok!
Nem ég érte gyertya

 Fénylő gyertyák, fényes csillagok, egy életet újból elhívtatok!
Nem ég érte gyertya

Múlt héten(02.14.) minden önkéntesünk és támogatónk egy emberként szurkolt Kingának, hogy sikerüljön a nagyon kockázatos műtét,  melynek során grapefruitnyi, kifakadt emlődaganatát távolították el. A beavatkozást már nem lehetett tovább halogatni; Kingának egyetlen esélye a műtét volt.
Bár orvosaink nem kecsegtettek sok jóval Kinga leromlott állapota miatt és félő volt, hogy szegény kutya nem éli túl az operációt, mégis úgy döntöttünk: megadjuk neki ezt az esélyt, hátha sikerül megmenteni az életét. Orvosaink a műtét után bizakodtak: bár az operáció és a vizsgálatok is kimutatták, hogy kisebb áttétei vannak, reményeik szerint Kinga még hosszú hónapokat, akár éveket élhetett volna fájdalom nélkül a sikeres műtét után.
Sajnos nem így lett.
Kinga szerda(02.20.) hajnalban rosszul lett, fulladni kezdett. Önkéntesünk azonnal rohant vele a rendelőbe, Kingán azonban már az azonnali beavatkozás sem segíthetett. Kezdeti tüdőáttéte komolyabbnak bizonyult, mint azt a múlt heti diagnosztikai vizsgálatok kimutatták.

Szegény Kinga kutyusunk így szerdán reggel itthagyott minket és ezt a világot, mely oly sokáig hagyta egyedül szenvedni.
El sem tudjuk képzelni, mit élhetett át, mennyi ideig éhezhetett, mennyi ideig feküdhetett csontsoványan az út szélén hatalmas daganatával, mennyit szenvedhetett, mire valaki megállt, hogy segítsen neki.

Kinga halálának híre mindannyiunkat megrendített, az állatotthonba igazi gyász költözött, hisz a sikeres műtét után Kinga olyan jól volt, hogy mindannyian biztosak voltunk benne, hogy még sokáig velünk lesz. Kinga vidám volt és kedves; mindenkit, aki csak találkozott vele, levett a lábáról. A tegnapi séta során még a malacok elől is ellopott egy száraz kenyeret és hatalmas átéléssel ropogtatta, mintha a legfinomabb királyi falat lenne. Erősnek tűnt és harcolt a rák ellen. Mégsem sikerült neki.

Köszönjük mindenkinek, aki támogatta Kinga gyógykezelését, aki gyógytápot, vitamint vett neki.  Köszönjük mindenkinek, aki gondolt rá, aki szurkolt neki. Köszönjük mindnekinek, aki  meglátogatta, megsimogatta, kedvességgel és szeretettel vette őt körül.

Biztosak vagyunk benne, hogy Kinga érezte, tudta, hogy mennyien gondolnak rá, mennyien szeretik és úgy hagyta itt ezt a kegyetlen világot, hogy nem volt egyedül.

Isten Veled, drága Kinga!
2 Gyertya ég érte

Öreg ,beteg cicaként egyik nap csak bejöttél a kerti házikónkba . Bekucorodtál a legkisebb sarokba szinte soha kisem jöttél ,még enni ,inni sem .Kb.két hét telt el ( még azt sem tudtuk,hogy fiú voltál vagy lány?) aztán egyik nap nem voltál ott, és azóta nem láttunk .Igy szeretnénk megemlékezni rólad !
1 Gyertya ég érte

Édesem Drága kiskutyám!
Nyugodj békében A szivünkben itt maradsz ÖRÖKRE.

Szeretö kis családod!
1 Gyertya ég érte