Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
R.I.P. Kleo

Elbújtál egy bokor aljába meghalni.
Sír érted a szívem. Egyedül harcoltál az életedért és magányosan, remény nélkül kellett meghalnod. Csak azt remélem nem szenvedtél sokat.
Nem ég érte gyertya

R.I.P. Bajuszka!

Elmentél te is magányosan, egy bokor alján. Te a folyton magyarázó, szeretetéhes, bújós, dorombolós kis csodabogár. Üres lett az udvar. Nem így akartuk, szerettünk volna téged is biztonságba helyezni. Nem sikerült. Egyedül kellett meghalnod, pedig nagyon szeretted az embereket. Legyen szép az örök álmod szegény ártatlan kisfiú.
Ő egy pici fiúcska!

2013. JULIUS 11.
A CICUSKA GAZDISODHATNA , HA VALAKI IDEIGLENESEN BEVÁLLALNÁ ŐT, LEENDŐ GAZDIJA MINDEN ORVOSI KÖLTSÉGET VÁLLALNA, ÉS HA TELJESEN EGÉSZSÉGES MEHETNE HOZZÁ ÖRÖKBE! TUD SEGITENI VALAKI ILYEN FELTÉTELEKKEL???


Keresem szerető gazdimat, akinek a macska nem csak játék, eldobható tárgy, hanem társ, családtag, szeretett lény. Itt születtem a kolóniában, szeretem az embereket, szeretek bújni, ölben lenni. Ha felvesznek dorombolok.
Remélem megszeretsz és dobsz egy üzit a hóba, vagy hívod a lent látható számot. Akkor én repülök hozzád és megosztom veled az életedet, meg az ételedet és az otthonodat. Szerető, hűséges cicatársad lennék egy életen át. Jól gondold meg és ne habozz, ma még élek. Holnap ki tudja?

Ez az album segítségkérés egy kolónia cicái részére. Nekik lassan lejár az idejük, sorsuk a nem ivartalanító, háziszaporító embertársainknak, a társadalom mélységes közönyének köszönhetően reménytelen. Mi megosztjuk a képeiket, hogy ezzel felhívjuk a figyelmet a magyar macskák szomorú helyzetére. Érdeklődni lehet felőlük privát üzenetben, illetve a 06/70 395-5397-es telefonszámon lehet.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.387860174651133.1073741882.291738884263263&type=3 — itt: Budapest, Hungary
Nem ég érte gyertya


Nem ég érte gyertya

IN MEMORIAM MASNI

Utolsó üzenet gazdimnak
Nem ég érte gyertya

R.I.P. kicsikém, sajnálom, hogy neked sem sikerült.
Nem ég érte gyertya

Elmentél Marcsika után, hiába pátyolgattak az Angyalkák (((

Nyugodj békében, pici cica baba!
Nem ég érte gyertya

sosem felejtünk el!!!
Nem ég érte gyertya

Nagyon szeretünk téged pici Coraggio! Köszönjük ezt a csodálatos 17 évet, amit velünk töltöttél! Nyugodj békében!
Nem ég érte gyertya