Keresés
A nyilakra, vagy a térkép parcellájára kattintva navigálhatsz a parcellák között. A kőre kattintva megnézheted a részleteket.
 
 
Vissza a nyitólapra

Térkép - A piros szín mutatja hol állsz, a sárga négyzet kedvenced nyughelye. Kattints oda, ahova menni akarsz!

Közös emlékhely
Hogyan szerezhetek pontokat?
Vissza a nyitólapra
Sajnálom, hogy nem sikerült megmenteni téged.
4 Gyertya ég érte

Mindig emlékezni fogunk rád!
Nem ég érte gyertya

A mélyből jöttem, az égbe török,
Vár rám az élet, a boldog, örök.

A mélyből jöttem árván, szomorún,
Hogy átvergődjem az örök borún.

Hogy születésem gyászán győzve én,
Meghalni tudjak az élet hegyén!
Nem ég érte gyertya

Még mindig nagyon hiányzol Drága Kiskutyám!Soha nem felejtelek el!
Nem ég érte gyertya

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
„Egy régi legenda szerint, ha egy kutya meghal, a túlvilág határán nyugalmat talál. Itt a Szivárvány hídon túl már nincs betegség, szenvedés … Az erdő szélén, dombok lábánál rohangáló, felhőtlen boldogságban élő kutyáknak már csak régi társuk, a gazdájuk hiányzik. Aztán, egy szép napon ismerős illatokat visz a szél ... Az egyik kutya megáll, fülét hegyezi, majd hirtelen elszalad. És amikor észrevesz téged, látja, hogy érkezel, teste már reszket a vágytól, ahogy feléd rohan. Boldogan kapaszkodtok egymásba az örömteli újratalálkozásban, és te újra belenézhetsz a hűséget, mérhetetlen rajongást árasztó kutyaszemekbe. Együtt sétáltok át a Szivárvány hídon, és soha többé nem váltok már el egymástól.”

Itt vagyok Gazdi nézek az égből. Majd idefentről vigyázok Rád. Könnyeiddel én simítom arcod. Eljut majd hozzám minden imád, itt vagyok Gazdi ne félj, jól vagyok. Testem elhagytam, de a lelkem szabad. Felhőről-felhőre ugrándozva egy csodás világ felé haladok, ahol nincs kín, bánat, égő fájdalom, csak szeretet és mennyei fény. Itt vagyok Gazdi és egy Nap sugarán eljövök hozzád minden nap. Én lelked érintem, álmod vigyázom, őrködni fogok léted felett, s örömmel nézek vissza a múltra, hiszen annyira jó volt veled. Itt vagyok Gazdi suttogó szélként, harmatcseppként egy fűszál hegyén. Szíved ha dobban velem lüktet, ezért amíg élsz: ITT LESZEK ÉN!

Drága Meggikém – köszönöm, hogy voltál nekem, hűségedet, a sok-sok kedvességet, szeretetet, amit tőled kaptam. Tudom, egyszer majd ott vársz a Szivárvány híd kapujában … addig is, az Angyalok vigyáznak rád. 

Soha el nem múló szeretettel, az újra találkozásig, Isten Veled Édes!

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
4 Gyertya ég érte

Pacuskám!
Köszönöm,hogy voltál nekem.Köszönöm,hogy szerethettelek.Köszönöm,azt a sok jót
szeretetet,boldogságot,örömöt amit együtt megéltünk.Ha szomorú voltam te mindíg ott voltál,és megnevetettél.   Hiányod nagyon fáj.A leghűségesebb kutya,a legjobb barát voltál,és az is maradsz örökre.A helyed a szívemben senki nem veheti át soha.
Emléked örökké élni fog.
Vigyázz magadra Pacusom,és a mennybe simiztesd magad sokat,ahogy mi tettük.Légy nagyon,nagyon boldog!!!Fent találkozunk majd,és akkor már soha többé nem válunk el!Tudom, hogy várni fogsz rám!!!!Te ott leszel!!!!SZERETLEK PACUSKÁM!!!!!! 
Nyugodj békében!
4 Gyertya ég érte

Viszlát kis kutyám. Tudom hogy nem éltél sokáig de nagyon megazerettelek remélem egy sokkal jobb helyen vagy most.
Nem ég érte gyertya

R.I.P. A szó elakad,a szív megszakad.!!!
 Szivárványhídon,ő már átkelt szép csendesen
 ,és halkan suttogja,itt vagyok emberek 
 Itt vagyok,a mennyországban,♥
 ,ahol csak a boldogság van !
 Ne sírjatok értem,én itt boldog vagyok,
 ,az égen,most mint csillag ragyogok 
 Tele kullanccsal,hullaszagú,utolsó idős vemhes kutyussal rohantunk,tegnap az állatorvoshoz. .Zöld váladék ömlött ki belőle.  Nem reagált semmire,csak a pici szíve dobogott..A sokat látott orvos,és ápoló is elszörnyedt,a kutyus láttán Uh labor. A kutyusban,meghaltak a babák,már napokkal ezelőtt. Ha ez nem lenne elég,babéziás Hasa,ínye,szeme,citromsárgaDönteni kellett. Altatás,vagy azonnali császár,aminek a túlélési esélye 1 % Nem gondolkodtunk. Az egy % is esély. Túlélte az altatást! Túlélte a műtétet !Harcolt,és mi bíztunk a csodában 2.5 kg volt a méhe,a babákkal,amit kiszedtek belőle l Családnál,tiszta meleg helyen lábadozhatott volna Feladta  Ma 00.05-kor végleg elvesztettük Sajnáljuk kicsi lányMég egy év sem adatott meg neked
8 Gyertya ég érte